🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Після прочитаного про Айхама ,я до нього звернулась і коли я сказала що буду здавати на Walkley ,то він майже сказав що я бальна на голову тому що там ніхто не здає і здавати треба на Канотек,ок,я погодилась на Канотек забронювала дату і кажу про це йому,на що він він мені відповідає що, Канотек дуже важка дорога і там констракшен і взагалі краще в Smith Falls 🤦♀,він знає що мій чоловік ліванец і я там жила 9 років і їх думки я знаю 😜, тому я сказала йому дякую але мені ваші послуги не потрібні. Звернулась до поляка Kaz знайшла теж в групі,задоволена ним, навіть якщо я роблю помілки ніколи не кричить и все пояснює спокійно. Взагалі в машині атмосфера як з другом їздиш на редаксі.
-
Візміть інше авто.. Я так розумію вже не встигли...
-
Вітаю! Сьогодні мала здавати тест на Smiths falls ( за рекомендацією Айхама). До цього було бронювання тесту на 19 червня на Wakley, написала розрекламованому інструктору Айхаму,( я без машини,то ж потрібна була машина,та урок- два з водіння по маршруту) ,український досвід водіння 16 років. Так от,відміняю своє 19 число с Walkley, на Smiths falls, тому що за словами Айхаму, Walkley ніхто не здає, а Smiths falls легкий маршрут. Такий поспіх через те,що Айхам має уїхати і тому в найближчий час потрібно зробити. В запасі у мене 2 дні,на третій - тест. Я погоджуюся,зважаючи що інструктор Айхам має досвід. Не сперечаюся. Починаємо заняття - все що не зроблю- постійно крик. Все що не зроблю - крик і незадоволення. Врешті решт,я зробила зауваження,що не варто так зі мною розмовляти - ти вчитель,то маєш Вчити,а ти кричиш і я взагалі не вмію водити з твоїх слів. Два дні водіння я в стресі. Стала просто боятися щось зробити. Сьогодні він просто "злився" і сказав щоб я відміняла,бо він передумав....( За 3 години до тесту).... Звичайно,ні машини,ні знання маршрута за 80 км від Оттави... Я вимушена відміняти. Гроші втрачено,тому що зміна відміна менш ніж за 48 годин. Такий досвід.Не Раджу в жодному разі цього інструктора. Враження що людина тупо хотіла заробити гроші на мені. 350 тест в смітфоллз, + по 2 години уроків 120*2= 240 Не сподобалося що я не змовчала на приниження і вказала на його місце тому так підло вчинив.
-
So, just FYI, TGIF! 🙃
-
FYI is the abbreviation for "for your information." It is often used in both personal and business correspondence to show that information is simply being shared and that no immediate action is required or expected.
-
And have you ever seen this in your emails?
-
Thank God it's Friday (used to say that you are glad the working week is nearly over) TGIF! I for one am looking forward to the weekend
-
Hey! Do you know what this abbreviation means?
-
Вчера забронировала отель на два дня в Ниагаре 200can билеты из Оттавы в Торонто туда и обратно 340can Билеты из Торонто до Ниагары туда и обратно 125 саn Все на троих взрослых
-
Именно,а то люди думают IKEA))
-
Район Hull Gatineau