🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
В Consent форм не треба вписувати ніяку кур'єрську компанію. Сторінка, про яку ви пишете, заповнюється тільки якщо ваш паспорт буде отримувати, замість вас, ваша довірена особа. Якщо ви замовляєте зворотню доставку кур'єром, цю сторінку треба залишити пустою.
-
Через яку країну вам видано візу? в мене через Лондон, можливо затримка через це
-
Телефонували на гарячу лінію, сказали що вже мало все прийти
-
Ще нічого
-
Доброго дня, так заповнювали вже
-
Вітаю) Ми з сім'єю здавали біометрію у Варшаві ще 16 лютого, мені запить на вклейку прийшов дуже швидко та вже все готово, а хлопцю з дитиною ще ні, він батько одинак, може хтось підкаже що робити в такій ситуації, як це пришвидшити чи куди звернутись. Дякую
-
Добрый день! Подскажите, что можно сделать если на детей приглашение не приходит? Подали еще в марте. Мама и папа уже с визами
-
доброго дня, не можу знайти інструкцію як записатися, потрібна просто фамілія та ім'я в листі до [email protected] ? чи можливо потрібні ще якісь дані для запису? буду дуже вдячна за відповідь 🙏
-
Всім привіт,є таке запитання,,, брат подавався на канадську візу ще в минулому році,десь в квітні..пройшов біометрію... йому прийшов запит на паспорт,він не відправив.незнаю чому..... зараз надумав таки клеїти...що йому робити,все по новому подавати...чі є якісь інший варіант? дякую...
-
Доброго дня можете дати контакти ріельорів буду дуже вдячний )