🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Ще нічого
-
Доброго дня, так заповнювали вже
-
Вітаю) Ми з сім'єю здавали біометрію у Варшаві ще 16 лютого, мені запить на вклейку прийшов дуже швидко та вже все готово, а хлопцю з дитиною ще ні, він батько одинак, може хтось підкаже що робити в такій ситуації, як це пришвидшити чи куди звернутись. Дякую
-
Добрый день! Подскажите, что можно сделать если на детей приглашение не приходит? Подали еще в марте. Мама и папа уже с визами
-
доброго дня, не можу знайти інструкцію як записатися, потрібна просто фамілія та ім'я в листі до [email protected] ? чи можливо потрібні ще якісь дані для запису? буду дуже вдячна за відповідь 🙏
-
Всім привіт,є таке запитання,,, брат подавався на канадську візу ще в минулому році,десь в квітні..пройшов біометрію... йому прийшов запит на паспорт,він не відправив.незнаю чому..... зараз надумав таки клеїти...що йому робити,все по новому подавати...чі є якісь інший варіант? дякую...
-
Доброго дня можете дати контакти ріельорів буду дуже вдячний )
-
Так є ліфт і парковка
-
Дякую! G full уже есть, слышал не однократно что некоторые страховые отталкиваются только от стажа в Канада и даже при полных правах страховка может составить 200$, а есть страховые которые учитывают стаж с Украины и эту страховку можно снизить до 120$
-
Доброго вечора. Справку замовити можна в нашому консульстві. Consular Section of the Embassy of Ukraine (613) 230-8015 maps.app.goo.gl/5baFwmoExEpxrX4u5 На їх сайті вказані всі документи які треба. Я приходив без запису, але рекомендую зателефонувати та запитати коли краще зайти. Про страховку ще сам не взнав, але якщо отримати G full то це і зменшить платіж.
-
Добрий вечір.Здаю кімнату на 2 тижні район Hull Gatineau,з 20 червня периїджаю в Plateau Gatineau. Теж буду сдавати.Подробиці в особисті