🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Шукаю людину для сумісної оренди. Я відкрита доброзичлива людина, працюю, та моя англійська середнього рівня. Є апартаменти у Westboro, які мені сподобалися. Тепла та світла квартира. Окремі кімнати та фактично два входи. Хороша ціна та локація будинку. Пишіть. Фото скину в особисті повідомлення.
-
Напишіть детальніше в особисті
-
Кімната
-
Лечу до Торонто , а потім переїзжджаю до Оттави
-
Доброго дня , 13 червня прилітаю до Канада , шукаю житло на 1 особу
-
Безкоштовні велосипеди для Українців Це особиста ініціатива, яка переросла у волонтерський рух. Канадійці жертвують велосипеди, волонтери механіки їх ремонтують та обслуговують. А потім їх роздають . Велосипеди є всіх вікових категорій, за наявності забезпечують шоломом, замком, сумками, вело одягом. Як отримати? Написати у фейсбук до Maureen Adamache (посилання в імені) або на імейл [email protected] Вам напишуть коли ви можете прийти обрати і забрати велосипед. Доставки не має! Обов'язково пишіть і попереджайте ‼️‼️‼️‼️Я не знаю звідки, але до неї приїжджали люди без запису і казали з телеграм групи (не нашої), тож хто має ще групи де це обговорювали, будь ласка, напишіть щоб без попереднього запису не їхали ‼️‼️‼️ Бо механіки не встигають ремонтувати і забезпечити всіх. +Вам можуть відмовити, бо нажаль, наглих стало занадто багато. Будь ласка поширите, якщо зустрічали десь подібні обговорення
-
Добрый день всем 😊 Может кому будет интересно, сейчас в FIDO действует акция 39$ моб. интернет за 20 Гигабайт, себе подключил, доволен 🤩👌
-
Знаю, що питання не в той чат але може хтось знає. Співбесіда на тур візу в США в Братиславі Словаччині якою мовою можлива?
-
Всім гарної ночі! Чи дозволена реклама ручних робіт тут?
-
всех приветствую участники группы, скажите есть здесь работники турагенств?отпишитесь пожалуйста