🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Если я поменяю права в Виннипеге , могу ли я на них ездить в Торонто ? Какие вообще правила ?
-
Но без сроков, тоесть, в один день g1, через неделю g2, и как место появится gfull
-
В других провинциях, вам засчитают стаж, но сдавать все:g1,g2, gfull
-
В Манитобе просто меняют укр права
-
если в Дие права есть то могут в Манитобе дать, были такие случаи, я на всякий случай сделал справку что поменял права с украинских может проскочит? там же в правах код 70 стоит в котором написано номер прав с которых получил польский А по этому номеру можно через украинский сайт проверить подлинность
-
Я зробила ворк перміт своїй донці (16 років), подавала онлайн, чекала 2,5 тижні, прийшов на пошту. Потім вона вже сама поїхала в сервіс Канада і зробила СІН, вже працює.
-
Вибачаюсь помилилась і написала травень
-
Але плануємо виліт на 22 червня
-
Добрый день. Подскажите, возможно уже кто-то находил информацию о поступлении в колледж или университет? Ребенок закончил школу в Украине, pr ещё нет.
-
Шановні українці. Треба допомога! З сьогоднішньої ночі у себе приймаю українську пару, що їде від океану до океану через усю Канаду. Вони мають справи у понеділок у Оттаві. Тому будуть тут. Думаю було б непогано показати їм місто, але я не маю машини, а мешкаю в South Kanata, сьогодні це 2 години до центру. Чи міг би хтось допомогти з цим питанням?
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, якщо знаєте, а з якої дати рахуються ті 60 днів? З отримання WP чи з моменту остання заїзду?
-
Привіт, хто знає скільки дійсні українські права в Онтаріо? Дякую
-
Буду дуже вдячна якщо дадуть якусь допомогу
-
Якщо є можливість та на якийсь час безкоштовно