🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Добрий день! Чи можна відправляти декілька паспортів на в клейку візи, якщо група людей не є сім‘єю?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, скільки приблизно зараз термін очікування ухвалення рішення за візою, після здачі біометрії? Заздалегідь дякую!
-
А як сказати англійською: "Він грав на піаніно"? 🤔 Та дуже просто: He played the piano. Зверніть увагу👆 В англійській мові ми не використовуємо прийменник on і обов'язково застосовуємо артикль the, коли говоримо про гру на музичному інструменті. She plays the guitar very well. They could play the violin. Denis has never played the drums.
-
Oscar Emmanuel Peterson (August 15, 1925 – December 23, 2007) was a Canadian jazz pianist and composer. Considered a virtuoso and one of the greatest jazz pianists of all time.
-
Yes, it's in Ottawa. Oscar Peterson
-
Hey! Do you know where it is?
-
Продам , зовсiм новий ! Всi питання в лс 🌸
-
Я Вам дуже вдячна!
-
Альберта.
-
А шо це таке? Я зараз в Україні. Це можна робити тут? Чі по приїзду до Канади? Дякую.
-
Данные нового паспорта
-
Добрий день, будь ласка підтвердять або спростуйте мою думку. Маю WP та паспорт до грудня 2024,зробила мед огляд і подала на новий паспорт. Питання: як отримаю новий паспорт,чи можу я вказати його при зняття обмеження WP чи повинна таки вказувати старий паспорт?🤔. Дякую.
-
Доброго часу! Кто працевлаштувався помічником фармацевта у аптеку. Які документи потрібно? Україньський Апостіль діплома не признається в Канаді. Відгукніться, будь ласка у особисті!!! Дякую. Гарного часу!