Добрий день маю питання чи міг би хто забрати в понеділок о другій дня з аеропорту Монреалля до Гатіно або Отави новоприбулого українця який оплатить дорогу.Дякую
Планировали лететь в Ванкувер 11 октября.
Не выходит, билеты уже куплены , кто-то может планировал покупать на эту дату , можем перепродать ниже стоимости покупки.
Кому нужно напишите 👏🏻
Хочу нагадати, що мінімальна заробітна плата в Онтаріо з першого жовтня буде складати 16.55 CAD. Тобто компанія буде порушати законодавство, якщо буде платити 16.50 за повний робочий день.
О, то моя помилка, перепрошую - Пт втома...механічно зчитала ліву колонку за Оттавський час, додаю 7 і воно не грає... так що все гаразд, можна мій комент видаляти - щоби люди не плуталися.
Так
Наприклад у мене вийшло за місяць, тому що не було вільних місць раніше аніж через місяць. Теорію сдаєте і можете робити апоинтмент на практику одразу, але я б радила взяти 1-2 заняття з інструктором для того, щоб зрозуміти усі нюанси місцевих правил
Ні, там взагалі дають 6 місяців, після сдачі теорії, для того щоб сдати практику
Але з приводу цього не впевнена, зазвичай всі сдають за 1-2 місяці на все про все
Ви можете сдавати спокійно на G1 а потім на Gfull як всі , зі простроченими правами, головне щоб було вже ці 2 роки стажу
Мій знайомий так зробив без проблем