🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Везде есть комары
-
Так це смішно😂 але вони мене вже достали.
-
Скажіть будь ласка в Канаті є комарі?
-
Привіт)) Welcome to Ottawa) Якщо у Вас виникають будь- які питання, труднощі- пишіть сюди, чи мені в особисті) допоможемо і підкажемо Вам усім чим зможемо🙌🥰 Пишіть також мені в інстаграм,зрадістю познайомлюсь, будемо на зв‘язку: elena_in_ottawa
-
Безмежно Дякую🥹❤️ моя команда, мої чудові люди, моя прекрасна Оттава) З таким чудовим та сильним комюніті, з такими неймовірно талановитими людьми- ніяка Канада не страшна🥰🙌
-
😥 може є місця за гроші?
-
Привіт! Чомусь не можу зареєструватись. Підкажіть будь ласка.
-
It is a little bit slower than others but so wonderful and meaningful 😉
-
youtu.be/esFAe2BDwIc
-
Ну, і для тих, хто хоче відпрацьовувати вимову
-
Hey! Good morning! Are you OK? 👌 Найпопулярніші версії появи слова Ok 👍 Нуль вбитих (o killed), все вірно (all correct), усе в безпеці (all keep) Глянемо на різницю у значенні 👌🏻 в листуванні: 🟢Okay — (добре/зрозуміло) без будь-якого прихованого змісту чи сарказму, більш формальний варіант 🟣Ok — (ок/ясно), більш неформальний варіант 🟡KK — (ок/зрозумів(ла)/добренько) скорочено, неформально, суто для листування з друзями 🟠OKAY — (я тебе почув(ла)/ясно.) відчувається, як сарказм або пасивна агресія 🔴K — (🤬) відкрита агресія, зневага, або щось гірше Тож, використовуй уважно слово ok, оk?😉 А щоб точно не нашкодити спілкуванню, можна використовувати ще отакі слова: 😉Got it — зрозумів(ла) 👍🏼Alright — добре, гаразд 😸Sure thing — певна річ 👂🏻Sounds good — звучить добре 😎No problem — без проблем
-
Доброго ранку, ви подаєте ці форми, щоб отримувати три різні виплати. Дві з них (GST and CAI payments) вам будуть нараховувати та платити з наступного кварталу по приїзду , кожний квартал. А на 19тий місяць проживання в Канаді ви будете отримувати дитячі гроші (ССВ - Canada Child Benefit) щомісяця.