🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
youtu.be/esFAe2BDwIc
-
Ну, і для тих, хто хоче відпрацьовувати вимову
-
Hey! Good morning! Are you OK? 👌 Найпопулярніші версії появи слова Ok 👍 Нуль вбитих (o killed), все вірно (all correct), усе в безпеці (all keep) Глянемо на різницю у значенні 👌🏻 в листуванні: 🟢Okay — (добре/зрозуміло) без будь-якого прихованого змісту чи сарказму, більш формальний варіант 🟣Ok — (ок/ясно), більш неформальний варіант 🟡KK — (ок/зрозумів(ла)/добренько) скорочено, неформально, суто для листування з друзями 🟠OKAY — (я тебе почув(ла)/ясно.) відчувається, як сарказм або пасивна агресія 🔴K — (🤬) відкрита агресія, зневага, або щось гірше Тож, використовуй уважно слово ok, оk?😉 А щоб точно не нашкодити спілкуванню, можна використовувати ще отакі слова: 😉Got it — зрозумів(ла) 👍🏼Alright — добре, гаразд 😸Sure thing — певна річ 👂🏻Sounds good — звучить добре 😎No problem — без проблем
-
Доброго ранку, ви подаєте ці форми, щоб отримувати три різні виплати. Дві з них (GST and CAI payments) вам будуть нараховувати та платити з наступного кварталу по приїзду , кожний квартал. А на 19тий місяць проживання в Канаді ви будете отримувати дитячі гроші (ССВ - Canada Child Benefit) щомісяця.
-
Доброго дня, спільното! Давайте сьогодні ввечері зустрінемось?
-
Добрий день! Підкажіть, які компанії страхування поважають український досвід водіння?
-
Добрый день , ребята , подскажите пожалуйста, через какой сервис можно взять в рент машину , чтобы добраться из Торонто в Оттаву? Нам нужна большая , так как 3 взрослых , ребёнок, кот и собака + 4 чемодана. И где-то я видела информацию о бесплатном одном билете на поезде по Канаде ... может у кого-то есть информация , куда обратиться ? Заранее благодарю
-
Доброго дня. Бачив раніше підіймалося це питання але не знайшов остаточної відповіді… При переїзді до Канади плануємо привезти заощадження. Схиляюсь до варіанту USDT на Binance кишені. Чи хтось потім виводив це на банківський рахунок? Яким чином? Які комісії сплачуються при цьому? Як це відображають в декларації (чи нараховується податок)? Чи можливо є порада щодо інших способів… Зазделегідь дякую
-
Дякую вам за пораду, спробую таким чином це вирішити🙏
-
Так, я у 2011 закінчила