🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Добрий день! Підкажіть, які компанії страхування поважають український досвід водіння?
-
Добрый день , ребята , подскажите пожалуйста, через какой сервис можно взять в рент машину , чтобы добраться из Торонто в Оттаву? Нам нужна большая , так как 3 взрослых , ребёнок, кот и собака + 4 чемодана. И где-то я видела информацию о бесплатном одном билете на поезде по Канаде ... может у кого-то есть информация , куда обратиться ? Заранее благодарю
-
Доброго дня. Бачив раніше підіймалося це питання але не знайшов остаточної відповіді… При переїзді до Канади плануємо привезти заощадження. Схиляюсь до варіанту USDT на Binance кишені. Чи хтось потім виводив це на банківський рахунок? Яким чином? Які комісії сплачуються при цьому? Як це відображають в декларації (чи нараховується податок)? Чи можливо є порада щодо інших способів… Зазделегідь дякую
-
Дякую вам за пораду, спробую таким чином це вирішити🙏
-
Так, я у 2011 закінчила
-
Підкажіть, будь ласка, що можна зробити, якщо WES не визнає диплому вишу, у якому я навчалася? У Іміджевому центрі це також підтвердили. Це приватний заклад і 2013 року йому МОН не продовжив ліцензію… чи існує якийсь вихід з цієї ситуації?
-
А ви не підкажете, де можна заповнити цю форму? Дякую
-
Назва форми RC66 дійсно не зовсім відповідає всім виплатам. Але, ця форма заповнюється зразу по приїзду для того щоб отримати всі виплати, коли ви будете на них eligible. Сім’я чи одинока людина з дитиною має заповнювати RC66 та RC66SCH. Податкова відкриє файл на цю сімью та на протязі 11 тижнів надішле два листа , окремо на клімат, окремо на GST з поясненням, які суми до виплат нараховані. Через 18 місяців немає необхідності заповнювати форми знову, бо у податкової є ваші дані і якщо ви вчасно подасте податкову декларацію, отримаєте лист на дитячі кошти через майже 18 місяців. Повірте, у мене сотні новоприбулих клієнтів, які отримали та продовжують отримувати GST and CAI payments на основі RC66 and RC66SCH only. Доречі, почитайте уважно на RC151 зразу під назвою написано, що неможна вживати цю форму, якщо у вас є діти.