🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Так працював на зарплаті,але нічого не дали на руки, ніякого паперу
-
Так, дякую
-
Скільки коштує ліжко ?
-
Дзеркало шо по чьом?
-
Величезна подяка адмінові за швидку та повну допомогу в моєму питанні. Дуже професійно та корисно. Дякую Вам.
-
Дуже дякую Вам. Так і зроблю. Обовʼзково повідомлю про результати
-
Ви маєте на увазі заяву-доручення? Так буду дуже вдячний за допомогу. Ні ми поза кордоном нашої краіни
-
Доброго дня, панове. Чи можливо хтось підкаже. Подалися родиною одночасно (двоє дорослих та одна дитина 11 років). Зави обʼєднані в групу. Потім для дорослих була біометрія, для дитини це було не потрібно…. І ось наразі дорослі отримали Original passport request. Але щодо дитини нічого не надходило. І особистому кабінеті щодо дитини є тільки Submission confirmation та Client Application Summary. Питання: чи можна надсилати всі паспорти разом з дитячим чи треба чекати passport request на неї? Заздалегідь дякую.
-
Дамы и господа, подскажите, есть чатик по Лондону Онтарио ? Может кто видел
-
А чи підкажете коли знімаєш кошти, то який відсоток бере банк?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, коли отримуєш на рахунок допомогу її можна знімати си пересилати на інші рахунки, не канадські?
-
Доброго дня, мене сьогодні додали до такого самого каналу з Ванкуверу чату з багатьма чатами як тут, проте через годину буквально він пропав тож наче мене було видалено, не підкажете де його знайти та як додатись туди? Бо канал дуже для мене корисний та цікавий, був би вдячний за відповідь 🙂