🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
А що таке кліматична допомога?)
-
Привіт) Можете в принципі) там ви просто називаєте свою адресу, без підтвердження письмового.
-
Добрый день, прилетаю в Торонто, за пару часов до начала роботы cuias, читала в аэропорту есть банк cibs, я могу получить карту не имея адреса?
-
о,треба запитати,вони мені нарешті лист надіслали ,а то все дзвонили французькою)
-
Ми знімаємо у компанії забудовника,вони пропонували свою страховку при підписанні угоди. Можливо у вашому випадку те є?
-
Підкажіть будь ласка, мені і дружині прийшлв лист що не можуть виплатити кліматичну допомогу, бо немає даних доходу за 2022рік поза межами Канади. В CRA незнайшов де це можна вписати. В березні подавали декларації за попередній рік через H&R block. І дохід поза межами Канади теж давали. Якщо хтось може розкажіть пркроково, можна в особисті щоб тут не спамити)
-
Доброго дня) Чи потрібно в Канаді 3 дози вакцинації від ковід? Чи взагалі не запитують? Є 2 і думаю чи варто. Дякую
-
Скільки дітям років?
-
E трансфер
-
А как оплачивали?у меня дebит карта без cvv,кредитку еще жду
-
В Інтернеті вдома. Все зробили за 15 хв вночі. Вбийте в гугл англійською онлайн страхування будинку. Ми так робили. Лендорів це влаштувало. Ви можете у них спитати яка страхова їх влаштує, може мають вподобання
-
Так а где это делать,в банке?
-
В гуглі перше посилання про страхування житла, щось близько 200кад за рік вийшло, онлайн
-
ну, в драйв тест - ваш перевод не примут
-
Дивлячись для чого, в нас поки всі наші переклади приймали. Тут це набагато дорожче коштує.
-
она открыта
-
А то гилку,,пошук житла"закрили
-
Підкажіть пож-та як застрахувати житло? Для укладення договору арерди потрібно страхування. А де це зробити, як організація називається
-
нужен именно канадский
-
Ваши переводы - не примут
26 Sept 2023, 15:05
3903/13331
about 4 hours ago