🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Вибачте будь ласка а це номер гарячої лініх ircc , правильно ?
-
Подзвоніть по номеру, що я надав, та поставьте своє питання, але припинить казати людям, що вони отримають ворк перміт після 31.03.2024 до того, як це зробите. Всі інші можуть зробити теж саме. Не бачу більше сенсу дискутувати з вами на цю тему. Якщо ви дійсно бажаєте допомогти людям подзвоніть на гарячу лінію IRCC.
-
Привіт, е вільна кімната в Orléans, Ottawa біля будинку автобусна зупинка, 10 хвилин магазин, ціна 600$ + комунальні Дім повністю готовий до життя. Шукаему дівчину або жінку, Дякую
-
Є бажаючий, курсані в приватні які умови
-
Есть желающие снять дом в баррхевене по 900-1000 в месяц включая все нужні два человека 3 комнаты 2.5 санузла
-
Сподіваюсь можна таке поширити, незнаю як писати адміну, сорі
-
Знайшла безкоштовну програму для українців від конгресу: www.healing-project.online/
-
І трохи про обличчя
-
Дякую.
-
Ось тут копати www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html Але якщо ви ніколи цього не робили, то варто звернутись до професіоналів. Зверніться до імміграційних консультантів, це буде не дуже дорого коштувати, а результат буде гарантований.
-
зробити до березня не проблема приїхати може до мене в гості хоч завтра, просто хочеться вїзд в країну зробити правильно, і знати що де оформляти.
-
змінювати статус на кордоні? якщо дасте напрямок куди копати та де про це читати буду вдячний за інформацію.
-
так