🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Супер👍👍❤️
-
Да,не хватало тебя, Лика. Я вспоминала. Как раз повод повторить. Скоро Victoria Day) Можно собраться
-
Дякую за цей ресурс. В кого нибудь є досвід отримання атестату? Мій також на Донбасі. Там потребують номер і серію яку я знаю
-
Так жаль,что я не в Оттаве была. Очень жду следующую встречу😍😍
-
Доброго дня! У зв'язку з переїздом з 1 червня шукаємо мешканців нам на заміну. 1-bedroom за адресою 420 Gloucester St. Оттава. На партері з терасою. В вартість оренди все включено (вода, опалення, світло), вартість за місяць 1550. За додаткову плату $500 матрос новий 152×202( Queen) лампи × 2 та кухонні прибори (посуд), є мікрохвильова, чайник, тостер, кавоварка. Є подушки ×2, постіль, рушники.
-
добрый день , может кто-то ищет в ванкувере второго человека для съёма квартиры ?/ комнаты)?
-
А Як везли з Європи в Канаду, питань в Європі не було?
-
Дуже дякую!
-
Так, все вірно
-
І на авто також
-
А також моїй матері для того щоб вона змогла виписати дітей з дому і прописати в інше місце
-
На виїзд дітей за кордон для колишньої дружини
-
Добрий день спільното! Може вже хтось зіштовхувався з питанням в оформленні доручення звідси в Україну?
-
добрий день!! хтось може порадити парикмахера у оттаві?
-
а як максимум - МОЖЛИВО щось буде в майбутньому, і така довгострокова віза все ж таки знадобиться
-
але як мінімум приємно)
-
Тільки напишіть куди😊
-
Це наші! Ми під’їдемо
-
Перміт при в'їзді буде все рівно на 3
-
Віза не означає рабство))
26 Sept 2023, 15:05
4133/13322