🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня. Таке питання. Людина з Американським паспортом хоче переїхати з Америки в Канаду і тут почати працювати і залишитись жити з сім'єю. Українці що виїхали давно і вже отримали амер. Громадянство. 1.Як американець може офіційно працювати? 2. Чи потрібно отримувати SIN. 3. Чи потрібно проходити мед комісію. 4. Як отримувати ворк перміт. Буду вдячний за любу інформацію. Дякую.
-
Привіт. Група називається UA Ottawa, тому - сумнівно.
-
👌 - Ok 👍 - thumb up 👎 - thumb down Чому thumb? - Бо це - великий палець 😉 А як називаються всі інші пальці? 🤔
-
Я розумію, що, щоб я тут не писав переконати дуже важко. Але я бачу проблему в тому, що ви кажете людям, що вони з воркер віза отримають open work permit на кордоні, якщо спробують заїхати в Канаду після, 31.03.2024, а це не так...... Тому я зробив простіше. Я зателефонував на гарячу лінію IRCC, та задав пряме питання: чи отримає мій брат (а в нього є робоча віза, але він зараз в Україні) open work permit на кордоні, якщо спробуює заїхати в Канаду після, 31.03.2024? Відповідь агента: НІ Якщо Ви не довіряєте мені, то подзвонить ось за цим +1-613-321-4243 номером та переконайтесь самі. Всі інші також можуть це зробити, якщо не довіряють інформації в Інтернеті. Вважаю питання на цьому закритим.
-
Ви бачите тільки те, що бажаєте бачити. Ви чикаєте, що там буде написано "work permit", а там такого не буде. Тому що CUAET це не тільки вок перміт, це ще стаді перміт, візітор рекорд, зміна статуса, та багато чого іншого.... Усе це припиняється, так как як CUAET припиняється, тому вони і пишуть про "спеціальні заходи". Відкривайте сторінку про CUAET та читайте що там під розділом "Benefits and features of the CUAET" www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-ukraine-authorization-for-emergency-travel.html а Ви чомусь тільки про ворк перміт хвилюєтеся, обгрунтовуючи це тим, що якщо люди отримали worker visa, то і перміт їм дадуть, коли вони з'явяться на кордоні після 31.03.2024. А я Вам кажу, що віза немає ніякого значення. На ворк перміт подають або на кордоні, або, якшо знаходяться в Канаді , то шляхом зміни статуса. Тому вони і пишуть Those in Canada under the CUAET measures have until March 31, 2024, to apply to extend or change their temporary resident status in Canada through the CUAET measures. Ще раз, ВІЗА НЕ МАЄ НІЯКОГО ЗНАЧЕННЯ. Віза потрібна щоб на літак пустили. На усі дозволи подаються на кордоні, а після March 31, 2024 цього не буде, а буде тільки "will need to meet the general requirements to enter Canada"
-
Підскажіть будь ласка За програмою подавала паспорт батька для новонародженого В паспорт батька вклеять 2 візи правильно ? І якщо зробимо паспорт дитині, не буде проблем ? Віза у батька і окремо його паспорт без візи
-
Підскажіть будь ласка За програмою подавала паспорт батька для новонародженого В паспорт батька вклеять 2 візи правильно ? І якщо зробимо паспорт дитині, не буде проблем ? Віза у батька і окремо його паспорт без візи
-
Їдьте просто до візового центру і здавайте паспорт, свідоцтво про народження перекладене і завіренне у нотаріуса.
-
На теперішній момент Українці отримують ворк перміт згідно з CUAET програмою. Там чорним по білому написано, що після March 31, 2024 нічого такого не буде. Those with a visa under CUAET have until March 31, 2024, to travel to Canada under the special measures to be eligible for various supports offered under CUAET. Більш того, всі ті хто вже в Канаді та не отримали ворк перміт, теж не зможуть його отримати Those in Canada under the CUAET measures have until March 31, 2024, to apply to extend or change their temporary resident status in Canada through the CUAET measures. Я бачу що люди просто не розуміють що відбудеться після March 31, 2024. А відбудеться ось що Those with a visa under CUAET who arrive on or after April 1, 2024, will need to meet the general requirements to enter Canada Це означає, що вони повинні будуть переконати офіцера на кордоні, що вони їдуть в Канаду тимчасово, та покинуть территорию протягом 6 місяців. Якщо вони йому скажуть, що вони працювати збираються, та жити тут, їх просто розгорнуть на кордоні. Віза це взагалі не гарантія того, що в Канаду пустять. Просто з CUAET в людей склалося враження, що це все дуже просто, а насправді, це просто зараз тільки для Українців, але після March 31, 2024 ця лавка зачиняється.
-
Мова йде не про 31.03.2023. Мова йде про 31.03.2024. Уряд Канади об'явив що після цієї дати вони припиняють видачу ворк пермітов за програмою CUAET. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
Воркер відкривають, як я розумію, але принципової різниці немає. Головне те, що зараз існує програма, яка дозволяє Українцям отримати ворк перміт на кордоні. Навіть люди, яки мали візітор візи до усіх цих подій отримають ворк перміт на кордоні. Головне ворк перміт, а не тип візи.
-
Дорого часу !наша сім'я в складі з трьох дорослих ,однієї дити (7 років),та кота прилітаємо до Торонто 25 вересня .Шукаемо житло ,в Торонто ,передмісті ,або райони Етобіко та Місісаги,можливо тимчасове житло,бейсмент ,розглянемо всі варіанти!а також шукаємо роботу ,будемо раді будь-якій допомозі ))