🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
9600 стажу в Канаді? Чи 9600 годин стажу по цій професії до Канади? Просто 9600 годин це при 8 годинному робочому дні 5 років.
-
в Альберті є програма підтвердження стажу. Там потрібно 9600 годин стажу , а після вам потрібно підготуватися до екзамену і здати його. Приблизно так....
-
У нас ще собака (той Пудель 4 кг). В автобусі та потязі як з тваринами.? А то в Європі всі тварин люблять, але в автобуси не пускають
-
Доброго дня. Потребую поради, я за фахом оператор мостових, та козлових кранів, з досвідом роботи в Україні . Збираюсь до Канади за визою Cuaet. Підкажіть, може хто знає як у Канаді підтвердити свої документи і почати працювати за фахом. Який потрібен рівень англійської мови для цієї роботи? Розумію, що попервах потрібно буде працювати на будь якій роботі, але маю бажання працювати за фахом. Також буду вдячна за пораду у якій провінції потрібні такі фахівці. І де легше отримати PR? Дякую.
-
Добрий день/вечір всім. Ми прилітаємо у Монреаль 13.09.2023 р. опівдні. Далі їдемо до Оттави. Підкажіть будь ласка такі питання: 1.Чим краще добратись з Монреалю до Оттави? 2.Можливо хтось займається перевезеннями між цими містами? Нас троє: двоє дорослих та дитина. Одна велика дорожня валіза та дві невеликих (ручна поклажа).
-
Добрий день/вечір всім. Ми прилітаємо у Монреаль 13.09.2023 р. опівдні. Далі їдемо до Оттави. Підкажіть будь ласка такі питання: 1.Чим краще добратись з Монреалю до Оттави? 2.Можливо хтось займається перевезеннями між цими містами? Нас троє: двоє дорослих та дитина. Одна велика дорожня валіза та дві невеликих (ручна поклажа).
-
Всім привіт, чи може хтось порадити якись нормальний барбершоп в районі Непіан. Може хтось з наших десь працює.
-
Immaculata - дійсно, хороша школа. Моя донька минулого року там навчалася. Все подобалося. Єдине що, там є шкільна форма ( це - з одного боку, перевага, з іншого - недолік)) )
-
Привет. Кто-то вклеивал визу в Берлине? Через сайт VFS нет возможности записаться на конкретную дату и время (сайт дает возможность только записаться на сдачу биометрии). Правильно ли я понимаю, что можно поехать и сдать паспорта без записи, в порядке живой очереди? Спасибо.
-
Дуже дякую!)
-
Дорого часу !наша сім'я в складі з трьох дорослих ,однієї дити (7 років),та кота прилітаємо до Торонто 25 вересня .Шукаемо житло ,в Торонто ,передмісті ,або райони Етобіко та Місісуаги,або підкажіть будь ласка ,чи ще працює в аеропорту Cuias ,програма яка надана українцям тимчасове безкоштовне житло ? Ми прилітаємо по програмі Cuaet .Дякую за увагу !)
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, есть ли подобная группа по Виниппегу?) Буду очень благодарна.