🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Дякую за відповідь! Спробую відновити, це було у далекому 2012, у Криму, сподіваюсь що інформація залишилась.
-
У вас є один варіант. Ви має відновити свідоцтво про освіту української школи, звернувшись до реєстру випускників. info.edbo.gov.ua/edu-documents/ Написати їм дані свої дані, вони все відновлять Неможливо поновій зарахуватися на навчання та отримати документ про освіту, якщо ви вже закінчили школу.
-
Шановні, вітаю! Працюю з метою отримати pr. У wp є запис що я не можу навчатися у Канаді з wp. Є велике бажання отримати вищу освіту після pr. Мій атестат про середню освіту загублен, та немає можливості відновити, бо там окупанти. Чув про вечірню школу у Канаді для отримання середньої освіти. Чи зможу я навчатись там з wp?
-
Доброго дня. Рахую свої бали в калькуляторі на експрес ентрі, на питання (6/ІІ), скільки років досвіду кваліфікованої роботи зп кордоном ви мали за останні 10 років, досвід має бути будь-який, який підходить під НОК, чи саме той, який я отримала за останній рік в Канаді? Дякую.