🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Внизу анкеты нужно выбрать из трех нотариуса или других , и подпись их нужна
-
Дякую
-
Ні, роздруковувати не обов'язково. Можете заповнити на комп'ютері. А термін ті самі що і подача загальних документів. До 15 липня. Але я б порадив Вам робити це якнайшвидше.
-
Дякую
-
Вітаю) Завіряти ні як не потрібно. Просто заповнюєте і відправляєте з кабінету людини, яка подавала до цього заявку.
-
Ее нужно распечатывать? В мобильном она не заполняется, только в ноутбуке. И может кто то знает , как узнать сроки дозагрузки дополнительных документах, в своем акаунте я не могу найти. Благодарю
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, моему common law partner пришел отказ, он подал повторно, вчера пришло письмо что нужно добавить доказательства и заполнить законодательную декларацию IMM 5409. Как ее заверять?
-
Вітаю) Так, Вам вклєїли візу. А ворк перміт Ви отримаєте з цим листом, по прильоту в перший аеропорт Канади.
-
Вітаю) Так, Вам вклєїли візу. А ворк перміт Ви отримаєте з цим листом, по прильоту в перший аеропорт Канади.
-
Дякую за відповідь! Спробую відновити, це було у далекому 2012, у Криму, сподіваюсь що інформація залишилась.
-
У вас є один варіант. Ви має відновити свідоцтво про освіту української школи, звернувшись до реєстру випускників. info.edbo.gov.ua/edu-documents/ Написати їм дані свої дані, вони все відновлять Неможливо поновій зарахуватися на навчання та отримати документ про освіту, якщо ви вже закінчили школу.
-
Шановні, вітаю! Працюю з метою отримати pr. У wp є запис що я не можу навчатися у Канаді з wp. Є велике бажання отримати вищу освіту після pr. Мій атестат про середню освіту загублен, та немає можливості відновити, бо там окупанти. Чув про вечірню школу у Канаді для отримання середньої освіти. Чи зможу я навчатись там з wp?
-
Привет, вот мне пришло письмо на сайте Канады."Водное письмо POE-WP" Это значит что виза вклеена уже? Или это просто ворк пермит готов?
-
Привет, вот мне пришло письмо на сайте Канады."Водное письмо POE-WP" Это значит что виза вклеена уже? Или это просто ворк пермит готов?
-
Доброго дня. Рахую свої бали в калькуляторі на експрес ентрі, на питання (6/ІІ), скільки років досвіду кваліфікованої роботи зп кордоном ви мали за останні 10 років, досвід має бути будь-який, який підходить під НОК, чи саме той, який я отримала за останній рік в Канаді? Дякую.
-
Як що Вас цікавить відправка паспорту на вклейку, напишіть будь ласка в особисті.
-
Добрий день. Може хтось знає де знаходиться фут банк, район Brampton, Торонто
-
Привіт всім
-
✅ Гілку встановлено.
-
✅ Гілку встановлено.
26 Sept 2023, 15:05
4589/13274
about 5 hours ago