🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
✅ Гілку встановлено.
-
✅ Гілку встановлено.
-
✅ Гілку встановлено.
-
✅ Гілку встановлено.
-
Скажите здесь кто не будь приехал по программе: Ontario Immigrant nominee program Можно пару вопросов в личку?
-
Доброго вечора всім) хтось відвідував ферму в Оттаві? Де вона?🙈 я гуглила і на мапі шукала, знайшла тільки заповідник і щось типу домашньої ферми, але не зрозуміла, чи можна туди потрапити. Хочу з дитиною сходити) якщо хтось раптом був - відпишіть, будь ласка)
-
🖊Вакансії в Оттаві ✅ - Водій доставки 20-25$/год Uber Eats - Подати заявку ✅ - Пекар ?$/год Loblaws - Подати заявку ✅ - Доглядач за черепахами 16$/год Canadian Wildlife Federation - Подати заявку ✅ - Адміністратор 27$/год OTTAWA VAPE INC. - Подати заявку ✅ - Реєстратор 23$/год Queensway Carleton Hospital - Подати заявку ✅ - Операціоніст $/год Canada Post - Подати заявку ✅ - Працівник кінотеатр ?$/год Landmark Cinemas - Подати заявку ✅ - Продавець (part time) 18$/год Simons - Подати заявку ✅ - Діловод ?$/год ROGAMI SERVICES LIMITED - Подати заявку ✅ - Продавець-консультант (копі центр) $/год Staples Canada - Подати заявку ✅ - Продавець-консультант 70000$/рік Sleep Country - Подати заявку 👉👉Ми в соціальних мережах ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegram - t.me/ua_ottawa_cuaet ✅ Linkedin - www.linkedin.com/company/ua-ottawa А Ти 🫵 знайшов вже роботу в Канаді?!?! 😀
-
Всім привіт🙂🖐 Кому цікаво як продати свій автомобіль в Україні легально (оформлення довіреності) пишіть в лс розповім, сам зараз весь цей бюрократичний процес проходжу, то знаю куди треба бігти 😃
-
Спасибо)
-
Всем привет!Как и где получить Престо карту?
-