🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
🖊Вакансії в Оттаві ✅ - Водій доставки 20-25$/год Uber Eats - Подати заявку ✅ - Пекар ?$/год Loblaws - Подати заявку ✅ - Доглядач за черепахами 16$/год Canadian Wildlife Federation - Подати заявку ✅ - Адміністратор 27$/год OTTAWA VAPE INC. - Подати заявку ✅ - Реєстратор 23$/год Queensway Carleton Hospital - Подати заявку ✅ - Операціоніст $/год Canada Post - Подати заявку ✅ - Працівник кінотеатр ?$/год Landmark Cinemas - Подати заявку ✅ - Продавець (part time) 18$/год Simons - Подати заявку ✅ - Діловод ?$/год ROGAMI SERVICES LIMITED - Подати заявку ✅ - Продавець-консультант (копі центр) $/год Staples Canada - Подати заявку ✅ - Продавець-консультант 70000$/рік Sleep Country - Подати заявку 👉👉Ми в соціальних мережах ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegram - t.me/ua_ottawa_cuaet ✅ Linkedin - www.linkedin.com/company/ua-ottawa А Ти 🫵 знайшов вже роботу в Канаді?!?! 😀
-
Всім привіт🙂🖐 Кому цікаво як продати свій автомобіль в Україні легально (оформлення довіреності) пишіть в лс розповім, сам зараз весь цей бюрократичний процес проходжу, то знаю куди треба бігти 😃
-
Спасибо)
-
Всем привет!Как и где получить Престо карту?
-
-
Дякую! Поручитель має бути обов’язково? А якщо брати на двох людей, в плані на мене і наприклад на маму (обидві працюємо)
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можливо не резиденту взяти машину в лізинг, і що для цього потрібно? Дякую
-
Найкрутіший ріелтор в Оттаві - Тамір [email protected] З ним ви зможете вирішити будь-яке питання по житлу!
-
А на безлимите местном можно разориться:) Welcome to Canada.
-
🖊Вакансії в Оттаві ✅ - Водій доставки 20-25$/год Uber Eats - Подати заявку ✅ - Працівник кінотеатру (part time) ?$/год Cineplex - Подати заявку ✅ - Прачка (нічна зміна) ?$/год Marriott International, Inc - Подати заявку ✅ - Робітник супермаркет (part time нічна зміна) $/год Real Canadian Superstore - Подати заявку ✅ - Складський робітник ?$/год Canadian Tire - Подати заявку ✅ - Продавець консультант $/год Rogers Communications - Подати заявку ✅ - Продавець консультант (part time, одяг) ?$/год TJX Companies - Подати заявку ✅ - Менеджер по роботі з клієнтами (банк) 18.50$/год Scotiabank - Подати заявку ✅ - Бібліотекар 31-37$/год City of Ottawa - Подати заявку ✅ - Конс'єрж в VIP аеропорту $/год Air Canada - Подати заявку ✅ - Адміністратор 25-27$/год The Ottawa Hospital - Подати заявку 👉👉Ми в соціальних мережах ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegram - t.me/ua_ottawa_cuaet ✅ Linkedin - www.linkedin.com/company/ua-ottawa А Ти 🫵 знайшов вже роботу в Канаді?!?! 😀