🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Immaculata - дійсно, хороша школа. Моя донька минулого року там навчалася. Все подобалося. Єдине що, там є шкільна форма ( це - з одного боку, перевага, з іншого - недолік)) )
-
Привет. Кто-то вклеивал визу в Берлине? Через сайт VFS нет возможности записаться на конкретную дату и время (сайт дает возможность только записаться на сдачу биометрии). Правильно ли я понимаю, что можно поехать и сдать паспорта без записи, в порядке живой очереди? Спасибо.
-
Дуже дякую!)
-
Дорого часу !наша сім'я в складі з трьох дорослих ,однієї дити (7 років),та кота прилітаємо до Торонто 25 вересня .Шукаемо житло ,в Торонто ,передмісті ,або райони Етобіко та Місісуаги,або підкажіть будь ласка ,чи ще працює в аеропорту Cuias ,програма яка надана українцям тимчасове безкоштовне житло ? Ми прилітаємо по програмі Cuaet .Дякую за увагу !)
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, есть ли подобная группа по Виниппегу?) Буду очень благодарна.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, где в Виннипеке ,можно по хорошему курсу поменять доллары на канадские? Спасибо.
-
Дякую Вам велике! Успіхів!
-
www.tiktok.com/@axolotlmusica/video/7274070733087673643?_t=8fMtHjdYj7V&_r=1
-
Як сказати "маленький" англійською? 👇👇👇👇👇😉
-
Віза дійсна до тієї дати, яка стоїть в ній. Преференції по CUAET надаються при умові в'їзду до 31.03.2024 р. Після цієї дати ви точно не отримаєте грошову допомогу, та можливо не отримаєте open WP (тут вам ніхто точно не скаже). Якщо віза worker (W-1), то скоріше за все дадуть WP і після 31.03.2024 р. Але це тільки припущення.
-
Все це я знаю, проблема в тому що я вже на судні, і працюю. В мене два варіанти - залишатися на судні, але тоді я не знаю чи залишиться моя віза дійсною і чи зможу я після контракту поїхати до Канади і отримати WP? Чи мені потрібно сходити з судна і залишатися в Канаді?
-
Він не дає ніяких гарантій. Договір навіть не заключає. Стрьомно віддавати йому паспорта🧐
-
Все вірно. Раджу 2 варіанти: 1.Дочка їде з вами в жовтні, навчається дистанційно і потім у травні-червні поїде та складе іспити; 2.Вона навчається далі в Україні, потім до 31.03.2024 року прилітає до Канади, отримує WP, проходить медекзамен і повертається до України у травні-червні складати іспити. Моя особиста думка що перший варіант краще. Насамперед з точки зору безпеки (в Канаді не літають ракети та шахеди). P.S. диплому бакалавра вашій дочці вистачить з головою: в Україні у 90% випадків люди не працюють по спеціальності у дипломі, а у Канаді все одно треба перенавчатись.
-
Доброго ранку, шановні українці. Маю важливе запитання. Відкрили візи, плануємо з сином 16 років приїхати в жовтні, а дочка на 4 курсі в університеті в Україні, хоче закінчити його. Але якщо не приїде до 31 березня 2023 року, то втрачає привілеї по програмі CUAET?
-
Прилітаєте, берете у першому аеропорту work permit (його дадуть на 3 роки або до кінця дії паспорта, якщо той закінчується раніше 3-х річного терміну), оформлюєте всі документи у Канаді і ОБОВ'ЯЗКОВО проходите медекзамен. Після цього можете спокійно їхати і допрацьовувати свій контракт в потім повертатись Підсумую. Є 2 найважливіші речі: 1Отримати WP у першому аеропорту;. 2.Пройти медекзамен.
-
Доброго дня.В мене є диплом про вищу освіту,але вона заочного відділення.Чи підійде для Канади якщо зробити переклад.
-