🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Деякі я брала в коробках, але, наприклад в одну коробку склала пластинки з 3 коробок) до Нурофен просто прикріпила інструкцію, бо коробка займає багато місця.. але ніде не відкривали, не перевіряли і не запитували
-
Какого медосмотра? На права? В драйв тест центре. Если их не устроит результат - посылают к обычному оптометристу, потом приносите им результаты. Если Вы о иммиграционном медосмотре - то там не проверяют зрение вообще.
-
Писав на цю веб-форму,яка вказана в цьому повідомлені
-
В мене просто проблема,дедлайн закінчується раніше ніж нас записали до біометричного центру,я і писав на форму і дзвонив до Львова,те що писав на форму,не відповідають
-
Зрозумів вас,бо я дзвонив до Біометричного центру у Львові,вони казали що на Україну не розповсюджується,мабуть ще не знали
-
Так
-
Добрий вечір,підскажіть будь ласка чи діє зараз 30 дневий дедалайн після подання заявки?
-
Доброго дня! Хто знає, ліки обовʼязково перевозити в упаковці і з інструкцією?
-
Всім привіт!! Який прецесс покупки автомобіля тут б/у?? Можу купить і покищо їздити з укр.правами і є можливість взяти авто в лізинг без кредитної історіі, з укр правами без постійного місця проживання!! Знаходжусь в Міссіссаге, но планую їхати далі… скоріш в іншу провінцію.. от і цікавлюсь… Дякую за відповіді!!
-
Напишите Тамиру (риелтор в Оттаве) насчёт жилья [email protected] Уверена, что он сможет помочь и посоветовать самый оптимальный вариант! Мы нашли так жилье находясь в Торонто... он очень крутой)