🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Він не дає ніяких гарантій. Договір навіть не заключає. Стрьомно віддавати йому паспорта🧐
-
Все вірно. Раджу 2 варіанти: 1.Дочка їде з вами в жовтні, навчається дистанційно і потім у травні-червні поїде та складе іспити; 2.Вона навчається далі в Україні, потім до 31.03.2024 року прилітає до Канади, отримує WP, проходить медекзамен і повертається до України у травні-червні складати іспити. Моя особиста думка що перший варіант краще. Насамперед з точки зору безпеки (в Канаді не літають ракети та шахеди). P.S. диплому бакалавра вашій дочці вистачить з головою: в Україні у 90% випадків люди не працюють по спеціальності у дипломі, а у Канаді все одно треба перенавчатись.
-
Доброго ранку, шановні українці. Маю важливе запитання. Відкрили візи, плануємо з сином 16 років приїхати в жовтні, а дочка на 4 курсі в університеті в Україні, хоче закінчити його. Але якщо не приїде до 31 березня 2023 року, то втрачає привілеї по програмі CUAET?
-
Прилітаєте, берете у першому аеропорту work permit (його дадуть на 3 роки або до кінця дії паспорта, якщо той закінчується раніше 3-х річного терміну), оформлюєте всі документи у Канаді і ОБОВ'ЯЗКОВО проходите медекзамен. Після цього можете спокійно їхати і допрацьовувати свій контракт в потім повертатись Підсумую. Є 2 найважливіші речі: 1Отримати WP у першому аеропорту;. 2.Пройти медекзамен.
-
Доброго дня.В мене є диплом про вищу освіту,але вона заочного відділення.Чи підійде для Канади якщо зробити переклад.
-
-
На дітей можете не чекати. Їдьте і вклеюйте. Ми теж довго чекали, потім я поїхав до Німеччини в Берлін і все зробили менше ніж за неділю.
-
Добрий вечір! Чи є в Канаді варіант оплати податків самому за себе, при умові офіційного працевлаштування і отримання зп чеком? Хтось щось знає про це?
-
Доброго дня Шановне Панство. В мене до Вас таке питання. Я моряк і зараз прямую до Канади ( Ванкувер ) і я маю вже візу. Чи згорить ця віза якщо я не залишусь в Канаді, чи я можу спокійно працювати до кінця свого контракту? Дякую Всім заздалегідь!!!
-
🤗 Toddler - дитина від 1 до 5 років. 😳 Trigger - психологічний термін: щось, що викликає не приємні спогади. 😁 Fortnight - два тижні. 🤓 Bumf - папери (документи), в котрих немає нічого корисного, чи цікавого. 😕 Thirsty - прикметник, котрий позначає когось, хто хоче пити. Спраглий - це трошки не те, воно більш пафосне. Частіше використовуємо його в значені: спраглий до науки, або, коли мова про пустелю, чи довгий період.
-
Більше того: є слова, котрі не мають відповідника в іншій мові. 🤓🤓🤓
-
Не кожну фразу, чи речення можна перекласти іншою мовою буквально, далеко не кожну. Найкращий вихід - літературний переклад. Згодні? Простий приклад: У мене є собака - I have a dog.
-
Так. Нам з чоловіком найшли запрошення. Воно дійсне 30 днів. Ми 20 почекали і надіслали наші паспорти без дитячих, оскільки там писало, щоб надсилали тільки ті члени сім’ї, хто отримали запрошення. Чекаємо на запрошення дітей. Але наші пройшли дуже швидко. Ми заповнили анкету в останній тиждень дії CUAET. Через день здали біометрію. І, через 2-3 дні отримали запрошення.
-
Окей , может 2 сентября Суббота как никак
-
Всем привет Есть ли желающие сегодня встретиться , может гдето посидеть ?
-
Добрий день підскажіть будь ласка чи можливо знайти роботу в Канаді в провінції Онтаріо якщо тобі 18 років ?
-
О е у вас люди які смогуть допомогти,коли ми прійдемо до Канади,?
-
Пробачьте ,що не украйнскою,клавиатура только кацапська,не можу знайти литеру і О знайшов)))