🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня Шановне Панство. В мене до Вас таке питання. Я моряк і зараз прямую до Канади ( Ванкувер ) і я маю вже візу. Чи згорить ця віза якщо я не залишусь в Канаді, чи я можу спокійно працювати до кінця свого контракту? Дякую Всім заздалегідь!!!
-
🤗 Toddler - дитина від 1 до 5 років. 😳 Trigger - психологічний термін: щось, що викликає не приємні спогади. 😁 Fortnight - два тижні. 🤓 Bumf - папери (документи), в котрих немає нічого корисного, чи цікавого. 😕 Thirsty - прикметник, котрий позначає когось, хто хоче пити. Спраглий - це трошки не те, воно більш пафосне. Частіше використовуємо його в значені: спраглий до науки, або, коли мова про пустелю, чи довгий період.
-
Більше того: є слова, котрі не мають відповідника в іншій мові. 🤓🤓🤓
-
Не кожну фразу, чи речення можна перекласти іншою мовою буквально, далеко не кожну. Найкращий вихід - літературний переклад. Згодні? Простий приклад: У мене є собака - I have a dog.
-
Так. Нам з чоловіком найшли запрошення. Воно дійсне 30 днів. Ми 20 почекали і надіслали наші паспорти без дитячих, оскільки там писало, щоб надсилали тільки ті члени сім’ї, хто отримали запрошення. Чекаємо на запрошення дітей. Але наші пройшли дуже швидко. Ми заповнили анкету в останній тиждень дії CUAET. Через день здали біометрію. І, через 2-3 дні отримали запрошення.
-
Окей , может 2 сентября Суббота как никак
-
Всем привет Есть ли желающие сегодня встретиться , может гдето посидеть ?
-
Добрий день підскажіть будь ласка чи можливо знайти роботу в Канаді в провінції Онтаріо якщо тобі 18 років ?
-
О е у вас люди які смогуть допомогти,коли ми прійдемо до Канади,?
-
Пробачьте ,що не украйнскою,клавиатура только кацапська,не можу знайти литеру і О знайшов)))
-
А есть возможность ,что не будет мест.По вашему опыту ,есть другие варианты ,чтоб не спать на улице?
-
Я так понял ,что регистрацию в отель ,Я делаю когда уже нахожусь в Канаде?
-
Слава Украине!!! Помогите с консультаций,мы будем в Торонто 14.09.Как можно заказать гостиницу бесплатно,я слышал это еще возможно.
-
Я б видалив це повідомлення. Забагато персональної інформації втекло
-
Я так зрозумів що швидше за всіх вклеюють в Кишиневі та Відні. Також там можна вклеїти дітей без запрошення.
-
Их можно забрать обратно. В одной из групп писали что люди обратились туда же, где меняли права и сказали что нужно для поездки в Украину. И им вернули. Не помню в какой провинции это было, но факт был. Возможно это единичный случай.