🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Йому відкриють візу як чоловіку українки, тому він спокійно зі своїм паспортом поїде
-
Всім привіт. Таке питання. Є кращий друг мого чоловіка. У нього немає укр паспорту, у його дружини є. Якщо вони отримають візу, але приїде спочатку він один- трохи попрацювати, обустроїтися, зняти житло, а згодом вже його дружина з дитиною, то його пустять в Канаду без укр паспорту? Чи потрібно тільки їм разом їхати?
-
Бинанс в Онтарио только через VPN
-
After-party 🤣
-
Дякую 😉
-
Вітаю) В канадських.
-
Добрий день. Підкажіть, а ціна за аренду житла вказана в яких $ ? 🙂 канадські чи американські?😊
-
@Elenapollin нарешті бачу твою аву Вогень💥
-
Дуже дякую вам за такий розгорнутий приклад!
-
І я хочу всім подякувати всім за вечір, за те, що насміялась сьогодні більше ніж за останні 2 місяці) Ви такі чудові🙌 Зустрінемось ще і не раз🤍🤍
-
Так, всім дякую за вечір!
-
Хочу сказати дякую за зустріч. Ви неймовірні!
-
Як зареєструватися в консульство на заміну старого паспорта на біометричний. Буду всім вдячна за пораду. Пробую дат вільних немає, мені терміново потрібно.
-
Ну это хороший совет, мы не бронировали отель заранее, но я смотрела, что номера доступны, в принципе были готовы бронировать букинг в аэропорту, если не получится с бесплатным
-
Ну когда я спрашивала,мне ответили,что имейте запасной (собственно как основной на букинге жилье)вариарт,не надейтесь на отель,както так
-
Привіт
-
Я писала)
-
Вітаю друзі , підкажіть будь ласка де в Оттаві є скалодром , як найкраще так щоб після п‘яти міг подъїхати та позайматись !? Широ дякую !
-
І запивають 😁
-
Вже з'їли ;)
26 Sept 2023, 15:05
4982/13286
about 18 hours ago