🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
30 денний термін скасовано для куает
-
У вас має бути запрошення від ірсс та апойтмент на біометрію
-
Їхати і сдавати
-
Доброго дня. Прилетів до Канади, Оттава 2 тижні тому, шукаю роботу або рекомендації щодо роботи. Працював medical field service technician, electrician, Manual QA tester. Англійська B1-B2. Маю Work permit, SIN, OHIP, можу відправити своє резюме. Буду вдячний за будь яку допомогу. Hello. I flew to Canada, Ottawa 2 weeks ago, looking for a job or job recommendations. I worked as a medical field service technician, electrician, Manual QA tester. English B1-B2. I have Work permit, SIN, OHIP, can send my resume. Any help would be appreciated.
-
Спасибо за помощь! Проконсультировали, дали советы . Всё бесплатно и честно. 👍👍👍👍
-
Спасибо вам огромное 👍👍👍👍👍👍
-
🖊Вакансії в Оттаві ✅ - Водій доставки 20-25$/год Uber Eats - Подати заявку ✅ - Операціоніст 22$/год Excel Human Resources - Подати заявку ✅ - Продавець-консультант ?$/год Loblaw Companies Limited - Подати заявку ✅ - Технік (фітнес зал) ?$/год GoodLife Fitness - Подати заявку ✅ - Вантажник ?$/год UNITED PARCEL SERVICE - Подати заявку ✅ - Працівник магазину ?$/год Your Independent Grocer - Подати заявку ✅ - Менеджер по роботі з клієнтами ?$/год Canadian North - Подати заявку ✅ - Адміністратор 26-38$/год PG CLASSIC RESTORATION PARTS L PG CLASSIC EN Metcalfe, ON - Подати заявку ✅ - Продавець-консультант $/год H&M - Подати заявку ✅ - Залізничний технік 24$/год Loram Maintenance of Way - Подати заявку ✅ - Робітник 17$/год McDonald's - Подати заявку 👉👉Ми в соціальних мережах ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegram - t.me/ua_ottawa_cuaet ✅ Linkedin - www.linkedin.com/company/ua-ottawa/ А Ти 🫵 знайшов вже роботу в Канаді?!?! 😀
-
Спасибо.
-
Спасибо.