🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Дякую. А українськи дипломи евалюють без проблем чи може є хто так робив?
-
Якщо є польські і українські дипломи про вищу освіту
-
Ну потрібно наприклад його ностріфікувати? Якщо так то для чого
-
Доброго дня, будь ласка підкажіть, для чого потрібно нострійікувати дипломи та як робити це
-
Щиро дякую за відповідь
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка може хто знає чи така група в телеграмі Hamilton. Наперед дякую
-
взагалі, вони мені так толком нічого не змогли пояснити, подзвонили з клініки, сказали, треба ще раз здати, а в daycare , чи як там та лабораторія, сказали, не знаєм, може хибний, може реагент не спрацював, короче я так і не зрозуміла в чому справа була
-
Це Ви знаєте 100%, чи аби написати?
-
Так. У дітей немає
-
В листі запрошенні написано що можна особисто або кур’єром передати паспорта.
-
Є хто здавав на вклейку особисто в Варшаві?
-
Дякую за відповідь. А дітей як вклеїти без запрошення?
-
Добрий день хтось може дати номер вашої організації волонтерів , по привіду сін номера ?
-
може треба звернутися до клініки де ви проходили мед огляд, бо я так розумію тут таке буває, тому шо ми з чоловіком мали схожу ситуацію, мені подзвонили з коініки і попросили здати ще раз кров, коли я побачила в бумазі, що мені треба перездавати сифіліс, я теж була дуже здивована, але клініка виписала направлення і я перездавала безкоштовно, але вони казали, що там їм чи матеріалу не хватило чи то реагент не спрацював, можливо краще спочатку звернутися в клініку, де ви мед огляд робили