🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Точніше кому
-
Куди саме?
-
✅Огляд новобудов у районі Баррхейвен. Таунхаус 4 спальні, 3 ванні кімнати. Рік побудови 2023. Орендна ставка ➡️➡️➡️2350 $CA . Детальніше у відео ☝️
-
🆘‼️ 🖊Пишемо резюме разом💪🇺🇦 ✅ Різниця між канадським і українським резюме - Що потрібно і не потрібно писати ✅ Як скласти канадське резюме - Орієнтуйтесь на роботу, яку шукаєте - Розповідайте про свої досягнення - Пишіть просто і зрозуміло ✅ Форматування резюме - 2 варіанти резюме 👇 ⁉️❓ Що робити, якщо ви шукаєте роботу не за фахом АБО не за рівнем кваліфікації? 👉👉👉 Уникайте “пропусків” в резюме (за рідкими винятками). Вказуйте дати роботи і посаду. Не обов’язково перелічувати все, що ви робили на кожній роботі. ✅ Упорядковуйте рубрики вигодним для вас чином: ✅Наприклад, можна “сховати” освіту наприкінці резюме, якщо ваші навички більше стосуються запроронованої роботи ✅ Використовуйте вирази на кшталт “вибрані сертифікати”, “деякі професійні досягнення”, “відповідні навички”, щоб роботодавець зрозумів, що ви перелічуєте не всі свої досягнення ✅ Перевірте, аби ключові слова в вашому резюме співпадали з ключовими словами в оголошенні дощо вакансії.
-
🖊Вакансії в Оттаві ✅ - Керівник транспортного відділу 69000$/рік Parliament of Canada, Senate - Подати заявку ✅ - Сісадмін 30-35$/год Algonquin College - Подати заявку ✅ - Будівельник 26$/год Wyecroft Trim & Door Group - Подати заявку ✅ - Науковий співробітник 74000-89000?$/рік Natural Resources Canada - Подати заявку ✅ - Садівник ландшафту 18-25$/год Le Groupe Renaud - Подати заявку ✅ - Демонтажник 22-26$/год M.A.G Property Maintenance Inc - Подати заявку ✅ - Шіномонтажник 18-20$/год Ottawa Quality Paint Finishing / Wheel Surgeon - Подати заявку ✅ - Координатор шкільних проектів від 20$/год Fusion Jeunesse - Подати заявку ✅ - Садівник 18-30$/год Ajara - Подати заявку ✅ - Керівник відділу обслуговування відвідувачів 102000 - 13000$/рік Canadian Museum of History - Подати заявку 👉👉Ми в соціальних мережах ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegram - t.me/ua_ottawa_cuaet ✅ Linkedin - www.linkedin.com/company/ua-ottawa/ А Ти 🫵 знайшов вже роботу в Канаді?!?! 😀
-
порадьте де шукати квитки на Канаду, яким перевізником краще, за скільки місяців купити - щоб не дорого. Дякую
-
Доручення можна скачати все знайшов
-
В Італію щоб заніс до центру
-
Бо самому складно поїхати
-
Я хочу відправити другу паспорт щоб він заніс на вклейку, таке можливо?
-
😳 ніколи не чув такого. Air Canada поміняє квитки? Вони ж це будуть розцінювати, як моя провина я а не їхня
-
📲 Телеграм групи міст Канади 🇨🇦🇺🇦
-
как безопасно отправить паспорт на вклейку?