🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
🖊Вакансії в Оттаві ✅ - Адміністратор ділерського центру 22$/год Star Motors of Ottawa Mercedes Benz - Подати заявку ✅ - Водій 22$/год Ottawa Goodtime Centre - Подати заявку ✅ - Помічник оператора 20$/год GFL Environmental Inc. - Подати заявку ✅ - Автотехник 22$/год A & B Group Limited - Подати заявку ✅ - Асенізатор 30$/год Poo Crew - Подати заявку ✅ - Сантехник 30$/год Sequoia Cooperative Homes - Подати заявку ✅ - Сисадмин 19$/год ComNet Networks and Security Inc. - Подати заявку ✅ - Дезінфектор 22$/год Ferguslea Properties Limited - Подати заявку ✅ - Асфальтоукладчик 25$/год Thomas Cavanagh Construction Limited - Подати заявку ✅ - Робітник 20$/год Waterford Property Group - Подати заявку 👉👉Ми в соціальних мережах ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegram - t.me/ua_ottawa_cuaet ✅ Linkedin - www.linkedin.com/company/ua-ottawa/ А Ти 🫵 знайшов вже роботу в Канаді?!?! 😀
-
Здравствуйте, ещё можно получить визу в Канаду? Если сейчас начать оформление ?
-
Скажите пожалуйста, ещё можно подать заявку на визу в Канаду?
-
Дякую!
-
Раніше, до осені, видавали усім візітор і люди пишуть, що по прильоту в аеропорту вони отримували ворк. А от після того як вони почали видавати і ворк візи мені достаменно не відомо, чи можна буде отримати ворк в аеропорту при наявності візітор. Але я б пробував.
-
Ще раз перепитаю для себе : тобто якщо в мене візітор, то ніяк в аеропорту не отримати wp? Потрібно тільки онлайн подаватись на місці?