Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦

🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
13.5k Posts 2.0k Posters 35.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Lep
    wrote on last edited by
    Я собі був зробив віртуальний канадський номер))) через програму
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Luthien
    wrote on last edited by
    Привіт, чи можна десь отримати сім-карти на перший час після прибуття? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    DD❤️ Mom of 3 angels 😇
    wrote on last edited by
    Ще раз перепитаю для себе : тобто якщо в мене візітор, то ніяк в аеропорту не отримати wp? Потрібно тільки онлайн подаватись на місці?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Дякую адміністрації за розміщення мого оголошення про продаж квитків) Друзі також цікавлюся хто має досвід зміни пасажира в квитках, підскажіть будьласка)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    ✋Хочемо нагадати тим хто вже в Канаді та прилетів в минулому році і працював, що потрібно подати податковий звіт до 30 квітня цього року.🥸
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sveta
    wrote on last edited by
    Так я бачила. Дякую вам за поради
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    То подивіться в закріплених повідомленнях, людина продає квиток на 29 березня за 10т.грн. бо він лишився ждуном. Може Вам підійде) Ціна як на мене бомба)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sveta
    wrote on last edited by
    Поки що ні, планую на днях купляти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Нехай пробує в аеропорту поміняти на ворк. Ви вже купили квитки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sveta
    wrote on last edited by
    Так Візітор
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Школа авжеж, що Вам ще не дали 😔 А Ви пробували писати в хелп центр чи подзвонити в міграційну службу Канади? А на рахунок сина, то нехай в аеропорту спробує, підійде та запитає за ворк перміт. А візу йому яку вклеїли? Візітор? І йому так швидко дали візу бо ще немає 18 років і не потрібна біометрія. Моїй тещі теж дали за 3 дні), а я чекав з листопад і тільки тиждень тому прийшов реквест.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sveta
    wrote on last edited by
    Нажаль не вказували. Сину погодили візу через три дня, а я чекаю з листопада, поки що не має, чекати більше не можу відправляю його одного.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Може кому треба квиток в монреаль на 29.03 виліт з Кракова з пересадкою в Парижі . Бо я залишаюсь в ждунах, тож за 10к грн продам) Пишіть в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Може кому треба квиток в монреаль на 29.03 виліт з Кракова з пересадкою в Парижі . Бо я залишаюсь в ждунах, тож за 10к грн продам) Пишіть в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t296084096T Offline
    t296084096T Offline
    Elena Rasskazova
    wrote on last edited by
    Ми в анкеті вказували, що син працюватиме. Але я читала, що багато хто і без цієї позначки отримували в аеропорту ворк перміт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Наскільки я розумію, то ворк в аеропорту видають при умові того, що ти вказав в заяві на візу, що будешь працювати. І це для них рахується як заявка на робочу візу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t296084096T Offline
    t296084096T Offline
    Elena Rasskazova
    wrote on last edited by
    Наш племінник (17 років) улітку прилітав сам, в аеропорту отримав воркперміт. А моєму сину видали ворк та студі перміти (15 років).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ottawa_post_bot
    wrote on last edited by
    🟡🔵 Як працювати на фурі 👆🗞Як почати працювати далекобійником, права категорії AZ , truck driving з можливістю працевлаштування і поданням на PR .🚚 🏅 Пройти медогляд , здати теорію на категорію A , потрібно мати вже категорію G full. 👉Готуватися можна тут www.ontario.ca/document/official-ministry-transportation-mto-truck-handbook ✔️Перевірка закріпленого матеріалу : www.proprofs.com/quiz-school/ugc/story.php?title=nje0mdix 🥈 Здати успішно air brake. www.ontario.ca/document/official-air-brake-handbook/vehicle-braking-systems 🥉. Почати навчання в трак школі щоб получити категорію AZ 👉👉👉👉Школи де можна пройти навчання в іншому пості. 👉👉Наш сайт (оновлюється) - ua-ottawa.ca/ Ми в соціальних мережах: ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegramm - t.me/ua_ottawa_cuaet
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ottawa_post_bot
    wrote on last edited by
    👩‍⚕🧑‍⚕Система охорони здоров'я в Онтаріо. ⛑🌹 👉Довідник призначений для того, щоб допомогти вам зрозуміти систему охорони здоров’я в Онтаріо. 🥇Є деякі ключові речі, які ви повинні знати про покриття витрат на охорону здоров’я, медичні послуги, такі як звернення до лікаря, стоматологія, доступ до ліків, підтримка психічного здоров’я, імунізації для школи тощо. 🥈Що покриває медичне страхування OHIP. ❗️Лінія охорони здоров’я біженців доступна 24 години на добу, 7 днів на тиждень: 1-866-286-4770. 📛Якщо у вас є побоювання щодо психічного здоров’я ваших дітей, будь ласка, зв’яжіться з ConnexOntario.
    1 Reply Last reply
    0
  • t618896165T Offline
    t618896165T Offline
    Наташа 💙💛
    wrote on last edited by
    Дівчата дякую вам велике🫶 бо я дуже хвилююсь, і малий то хоче в школу, то ні🙈 з ланчем дуже крута ідея🙌 і карточки це взагалі буде для нас спасіння❤️ Показала малому, йому дуже сподобався рюкзак😁
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags