🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Як що Ви, при подачі заявки на візу, відмітили, що він буде працювати то це виходить, що Ви подавали на робочу візу і йому по прильоту видадуть ворк перміт. І лист з ворк перміт повинен прийти на пошту, коли Вам вклеють візу. Ну і відповідно, як що Ви вказали, що не буде працювати, то Вам вклеють візітор візу і ворк перміт в аеропорту він не отримає.
-
💼Інструкція з Подання Податкової Декларації . 💾 У цьому документі міститься інформація щодо подання податкової декларації в Канаді 🇨🇦 🪐 ❗️Кінцевий термін подання податкових декларацій, як правило, 30 квітня (або 15 червня для приватних підприємців) наступного року. Для декларацій про доходи за 2022 рік терміни подання 1 травня 2023 року ( або 15 червня 2023 6 Image Source для приватних підприємців ). ☎️Щоб запитати про пільги та кредити: 1-800-387-1193 🏷 Для загальних питань та отримання бланків: 1-800-959-8281 📯Service Canada (номер соціального страхування): 1-800-206-7218 👉👉Наш сайт (оновлюється) - ua-ottawa.ca/ Ми в соціальних мережах: ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegramm - t.me/ua_ottawa_cuaet
-
Добрий день. Може хтось стикався з такою ситуацією і зможе мені допомогти. Син 17 р. прилітає в Канаду, Торонто, хоче йти працювати. Чи дадуть йому в 17 р. право на працю в аеропорті зразу по прибутті? чи потрібно буде окремо звертатися по досягненню 18р. Їде сам без батьків.
-
Добрий день. Може хтось стикався з такою ситуацією і зможе мені допомогти. Син 17 р. прилітає в Канаду, Торонто, хоче йти працювати. Чи дадуть йому в 17 р. право на працю в аеропорті зразу по прибутті? чи потрібно буде окремо звертатися по досягненню 18р. Їде сам без батьків.
-
Дякую дуже ! Так і думаю, але хотіла перепитись можливо мав хтось такий досвід мав. Так і роблю , чекаю новий паспорт
-
🆘 Прийшов реквест на паспорт дитини (чекали 4,5 міс 😵💫) , паспорт «продовжений», за цей час новий закорднонний з України досі не прийшов . ❓Давати на візу цей старий паспорт, що є продовжений до 2024 року? Він ж вважається дійсним? На літак посадять? Чи чекати новий ? І давати два - і написати лист щоб поставили візу в новий паспорт? Чи так не варто робити ? Я заплуталась 🤕😭
-
у нас учителя переводили через гугл если что-то не понимала дочка. Ей 5 в JK тут с сентября, приехала - умела только считать до 10 и знала части тела (руки, ноги, рот, глаза). Сейчас спокойно уже переключается на английский в школе, научилась писать на английском (это вообще был отдельный восторг у меня, так как очень мало времени прошло и в целом это же как садик..они там по большей части играют). В общем учителя тут хорошие и обязательно найдут подход к ребенку:) у нас в школе еще очень много всяких ивентов. То мастер класс по суши (папа одного из учеников организовывает) то тортики пекут, то день в пижамах. Там действительно интересно
-
куда нибудь чутка южнее) и где в каждой второй вакансии френч не требуют) летом поездим посмотрим города по Онтарио, поменьше какие нибудь возможно, да определимся
-
Это точно) мы вот начнём со смены города😅
-
Вот, у нас как раз такой райончик, что мы пытаемся понять если ли у нас соседи…😂 Но я не люблю толпу у дома, поэтому норм) хоть сама планировка жилья и бесит спустя пол года, но мы не выбирали на момент съема… где сдали - туда и въехали)
-
Класс)) Велике дякую. Скільки років вашій дитині? Моєму майже 5 років, але в садочок не ходив, і я дуже хвилююся за його адаптацію в школі, бо англійської він не знає, тільки деякі слова. Ви з першого дня на цілий день пішли в школу, чи були часи адаптації?
-
Все можно найти Просто поиск возможно займёт больше времени
-
Или канадские гаранты
-
Нет, что вы, это не обязательно, но часто требуют Есть другие способы доказать вашу платежеспособность Например наличие работы Или наличие кредитной истории Или наличие денег на счету хотя бы…
-
🔵🟡❤️ Президент сильної Країни🇺🇦🇨🇦 Тут немає дублів тіла - просто справжня українська енергетика! Президент Зеленський зупиняється випити кави на заправці поблизу лінії фронту на сході України