🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Питаю дуже багато , бо переїзд назавжди…. Дуже багато всього в голові)))
-
Тоді ще таке питання:) якщо везти з собою кеш, на кожну особу 10000$ і навіть на дитину? І чи треба це все декларувати?
-
Дякую!
-
А що з дитячими щепленнями? Ми зараз в Німеччині . нам зробили їхні книжки щеплень і перенесли все туди. Цього буде достатньо?
-
Ок дякую 🙏
-
Навіть свої свідотсва про народження ? Тобто всі документи які є?)))
-
Давайте) дякую
-
Можливо зорієнтуєте : ми плануємо залишатись, у нас 3 дітей : школа садок.. які документи треба переводити? Дипломи , свідотсво про шлюб, все треба?
-
Дуже вдячна!
-
Скажіть документи можна перекласти в Україні в лютому бюро перекладів чи то має бути завірене все посольством ?
-
Ну як що б ви бачили що тут зараз із нашими людьми твориться виб так не говори жило не надають вже люди сплять в аеропорту хто встиг взяти 2 тижні ви давайте шукати житло а вам його ніхто не здасться тому зо ви не маєте кридитної історії і не працює вааау я прилетіли в канаду тільки плачу гроші а мені кажуть ні братан ми тобі не дамо житло бо ти не маєш роботи ти маєш перше пожити на вулиці знайти роботу а потім ми тобі Моооооже здамо житло далі на рахунок роботи 16 15 на годину на заводі клаассс ф житло яке коштує 2000+ вау (шукаю білети і даю на ласти ну його в сраку в ті ж самій Польщі на багато краще нашому люду )! .
-
Що ви несете? Ви думаєте хоч один канадець на це погодиться? Не такі вони дурні! І годі виставляти самі себе в паганому світлі! Аж соромно за вас!
-
Спробуйте написати в help center і подзвонити на гарячу лінію в Канаду. І пояснити ситуацію, що усе вже давно здали, а зрушень ніяких. Повинно допомогти, може не дуже швидко але все-таки) Бо мені лист про проходження біометрії прийшов 1 березня при тому, що здавав її 13 січня. І я написав в хелп сентр десь на початку лютого, коли прийшов реквест на дружину.