🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Спробуйте написати в help center і подзвонити на гарячу лінію в Канаду. І пояснити ситуацію, що усе вже давно здали, а зрушень ніяких. Повинно допомогти, може не дуже швидко але все-таки) Бо мені лист про проходження біометрії прийшов 1 березня при тому, що здавав її 13 січня. І я написав в хелп сентр десь на початку лютого, коли прийшов реквест на дружину.
-
Ми подали теж в вересні. Писала декілька разів по кризовій формі, відповіді зажди стандартні Два дні тому отримали запрошення на вклейку але не для всієї родини
-
Спробуйте написати в help center , на сайті cic.gc.ca Також можна подзвонити в Канаду на гарячу лінію. Можна пробувати вислати свій паспорт без реквесту, разом з паспортом жінки в якої вже реквест є (додати копії її паспорту з вклеїною візою, копію свідоцтва на шлюб, копію спільної заявки та лист де написати що дуже хочете разом з жінкою в найближчий час полетіти) Ще спосіб, це подати заявку 2 раз.
-
Доброго ранку шановні. Таке питання. Не можу закачати з google play app RBC Bank . Вказує не та країна .Що робити ?дякую