🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Добрый день. Подскажите, как выглядит доверительный документ, чтоб третье лицо могло забрать паспорта из визового центра?
-
Дякую)
-
Привет всем. Меня зовут Юлия, Я мастер по наращиванию ресниц,ламинирование бровей и ресниц.Антицелюлитный Ручной массаж.Работаю больше года в Оттаве.Для Украинок делаю хорошие скидки так как сама знаю что эти услуги нам здесь не по карману.Буду рада видеть вас в моем салоне.🤗
-
Доброго дня. Друзі підкажіть будь ласка хтось купляв авіаквитки через mytrip. Все було добре?
-
But you use the word "book" a lot. Am I right?
-
Are you a big fan of books?
-
Do you read a lot?
-
So, use the word correctly and Усім радимо відкласти смартфон та взяти до рук книгу адже сьогодні Booklovers Day!📘💛 Ми ж підготували для Вас цікаві вирази зі словом book: to book - бронювати, резервувати open book - щось очеаидне book closed - щось незрозуміле a bookworm — затятий читач to hit the books — вдаритися в навчання by the book - слідувати правилам, не шахраювати to be in someone’s good books - бути улюбленцем у когось one for the books — історичний момент to cook the books — підміняти факти/статистику read someone like a book - бачити людину наскрізь off the books — повз касу to throw a book at — суворо покарати to do every trick in the book - зробити все можливе, щоб досягнути результату, успіху 🙅⚖Don't judge book by it Enjoy your reading 📙📘
-
Деякі вирази зі словом book: to book - бронювати, резервувати open book - щось очеаидне book closed - щось незрозуміле a bookworm — затятий читач to hit the books — вдаритися в навчання by the book - слідувати правилам, не шахраювати to be in someone’s good books - бути улюбленцем у когось one for the books — історичний момент to cook the books — підміняти факти/статистику read someone like a book - бачити людину наскрізь off the books — повз касу to throw a book at — суворо покарати to do every trick in the book - зробити все можливе, щоб досягнути результату, успіху 🙅⚖Don't judge book by its cover - не судіть книгу по обкладинці!
-
So, enjoy your reading 📙📘
-
Приходьте сьогодні в Алгоннкін. Там дуже добре викладає наш український професор інфо для українців, для новоприбулих Пересилаю вам його повідомлення As a reminder, we are continuing to meet on Wednesdays at Algonquin College for our weekly workshops/lectures in E211 6-8pm. Please share information with anyone who has recently arrived to Ottawa and help us to spread the word around. We are also going to be joined by new students and staff from Ukraine who are studying and working at Algonquin College this semester.
-
Добрый вечер, я наверно уже достала со своими вопросами, но все же, может кто то подскажет, как дозвонится на горячую линию IRCC? Когда ищу в Гугле, выбивают онлайн формы, а номера телефона не вижу (((
-
До 15 липня
-
Ну то треба було повторно дати заявку
-
Мені с дітьми дуже швидко все зробили. Від подачі заявки до вклеювання візи заняло 1,5 місяца. А вот мужу відмовили, бо не встиг здати біометрію вчасно.