🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Я не розумію навіщо видаляти ту інформацію, якою тут ніхто майже не ділиться😔 ви би перевірили спочатку, а потім би видаляли. Дуже багато батьків приїхали з дітьми, і якщо є можливість отримати допомогу на яку вони мають право, то де їм брати цю інформацію ??? Там посилання відразу на реєстрацію. Щоб не блукати по сайту✌️
-
Щасливий четвер добігає свого кінця, а я ще вас не запросила? Та ви можете і без запрошення але по реєстрації тут ⬇️⬇️⬇️ forms.gle/NWQw12PCswwaBamx5 прийти на мій тренінг-гру Життєвий Капітал вже цієї суботи 30.09.2023 о 10:00 в cafe_ukraine_ottawa Детальніше про тренінг читайте за посиланням, в реєстраційній формі Поспішайте, місця в черзі за Мріями можна займати безкоштовно. Час може грати за вас або проти вас і це залежить від того, чи є у вас стратегія і чи вона ефективна. Пропоную не витрачати ціле життя на перевірку, приділять лише кілька годин. 😉 До зустрічі за столом, Ваш Амбасадор Фінансової Культури з ліцензією агента в Канаді Нагадую, у нас є група, щоб мати актуальну інформацію зі світу особистих і не тільки фінансів, (читай ресурсів) і точно бути в курсі найближчих подій 😉🤑 www.facebook.com/groups/290765900236992/?ref=share_group_link&exp=9594
-
И если стоит виза Visitor и давно открыта по прилету в аэропорту Cuet дадут ? Спасибо
-
Добрый день скажите в Монреале дают жилье на 2 недели по прилету ?
-
В этом вопрос
-
Ну так я его получу по прилету ?
-
Я подавался по программе Cuetи получил визу Visitor
-
Я понял спасибо большое за ответ
-
Ага понял
-
Так это мне придется за ворк пермит платит ?
-
Добрый день. Моя семья состоит и 4 человек, и маленькой собаки и котика. Мы в поиске жилья на длительный срок Торонто возможно ближайшие места к Торонто. Может кто что посоветует буду благодарен 🤗
-
Це кінцева метро у вечірню годину-пік. Самі можете зробити висновки чи є транспорт і чи користуються ним люди