🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Добрый день, подскажите work permit нужно получать в аэропорту по прилёту или оно приходит на email сразу после получения визы ? По тому что моему сыну он несовершеннолетний пришло на email
-
Зробити в Оттаві SIN, OHIP, рахунок в банку та мобільний зв'язок можна за один день. В готелі дають покрокову інструкцію з адресами, сайтами і телефонами. Я не розумію деяких людей, котрі радять щось зробити потім. Такі поради приведуть лише к проблемам.
-
Дякую за підтримку і швидко надану інформацію з усіх питань 😊
-
1. Рахунок в банку ми відкрили без SIN, просто потім донесли цей документ після того як получили його. Не знаю чи так скрізь, але співробітниця, яка відкрила нам рахунки так зробила. 2. Допоки у нас не було постійного місця проживання вона вказала адресу доставки кредитних карток- відділення банку і нам зателефонували, коли картка прийшла до відділення. 3. Після підписання оренди повідомили банк про наявність постійної адреси- надали копію договору оренди.
-
Навіщо ви пишете таку дичину? Як ви будете знімати житло без рахунку у банку? Як ви будете отримувати держану допомогу (1500/3000$) без рахунку в банку? Рахунок у банку це номер 4 у списку першочергових кроків: 1.SIN; 2.OHIP; 3.Sim картка (мобільний зв'язок); 4.Рахунок у банку.
-
А у кого забирала? У одного з десятка працівників на ресепшин? В готелі працює величезна кількість людей. Пошта приходить не на ресепшин а у офіс. Ви пропонуєте завідомо проблемний варіант. Краще вказати адресу офісу організації що допомагає українцям. Яка різниця куди потім їхати: в готель чи в офіс організації? А от шукати лист буде набагато легше.
-
Можно відкрити і одразу, щоб потім 2 рази не бігати.
-
У нас просили показати. Можливо у когось не просили. Я розповідаю з власного досвіду. Вважаю що краще взяти документ у готелі (це займає 2 хвилини) ніж потім доводити що ви не слон.
-
При відкритті SIN ніякі документи про місце проживання не потрібні?
-
В мене є знайома в Торонто, адресу для поштових відправлень зможу вказати її. Так що пошта це не проблема. Мене цікавить те, що ви написали про SIN і що там потрібен документ(без печаток та підписів). Якщо я перший час планую жити в готелі, який це має бути документ?
-
А як потім шукати листи в готелі ви не задумувались? Це величезний мережевий готель. Ви потім просто не знайдете свої листи з банківськими картами та медичною страховкою.
-
Документ (просто роздрукований текст без печатки і підписів) вам ОБОВ'ЯЗКОВО необхідний! Без нього вам не дадуть SIN та OHIP. А без SIN вам не дадуть банківську картку. Також ні в якому разі не вказуйте адресу готелю як поштову адресу. Ви потім замахаєтесь шукати свої листи по готелю, в яких буде картка медичного страхування та банківська картка. Поки немає своєї адреси, треба вказувати поштову адресу організації, яка допомагає з розселенням.
-
www.facebook.com/groups/3357042707646971/permalink/24303949945862942/
-
INVEST IN YOURSELF IT'S VERY IMPORTANT t.me/+jqeNKV__5Z0zNTRk
-
Дякую!
-
Добрий день! Хто може підказати, хто може підказати, що відбувається після отримання Biometric Validity Letter?
-
Добрый день, есть ли кто отправлял паспорт в Лондоне на печать визы?