🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
You are A good person into my life when I never expected this outcome, with a startup of $250 and to my greatest surprise I received a return of $2,500 after trading thanks once again for your help and support towards my life. Click on the link below to message her to startup and testify. http://Telegram.me/+8_TEIOAYWew3Njdk
-
Вже розібрався. Приймають і картку і готівку на місці.
-
Доброго ранку/ночі в мене таке питання збираюсь родиною летіти до Калгарі у листопаді мене цікавить сам переліт.Зі мною 3 дитини 11,14,11 років якісь поради по одягу що з собою брати чи не брати? Мамочки мене зрозуміють.Можно у особисті повідомлення.Дякую за відповіді.
-
Вітаю усіх, друзі🌸 Пропоную допомогу Вашим дітям з навчанням як і по місцевій програмі ,так і по програмі України📚 Надаю допомогу за наступними предметами: Фізика,математика,Англ. мова,Німец.мова,Укр. мова та література,Хімія,Біологія,Історія Географія 📖🖌️ Готую до усіх іспитів: ЗНО,НМТ,ДПА,працюю як із дошкільнятами (підготовка до школи),з усіма класами (1-11),а також Університетом 📒 Виконую КР, СР, лабораторні,тести 📝 Заняття проходять online 💻 З радістю допоможу не тільки зрозуміти, але і полюбити навчання Вашій дитині.
-
Не вклеять дитині без original passport request( Німеччина ). Я відправляла , мені вклеїли а дитині паспорт завернули , досі глухо а це вже рік минув🫠
-
А таке питання. Коли забрали паспорт з вклеєною візою, яка дґмає бути дата expiry date?
-
Якщо в мене стоїть date of issue 10.01.2023, а expiry date 10.07.2023. Це як взагалі?
-
Привіт . Шукаю кімнату на аренду в Оттаві для знайомого який прилітає на вихідних. Мій номер 6476076349 . Дякую
-
Но сама виза действует 10 лет, когда паспорт меняете нужно будет повторно вклеить в новый паспорт
-
Если я не ошибаюсь, вклееная виза действует на срок действия паспорта