🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня! Будь ласка, підскажіть: я знаю, що моя дружина може замість мене віддати мій закордонний паспорт на вклейку візи, які додаткові документи (можливо, нотаріальне оформлення) потрібне, аби вона його задала, а не я? Сам не можу, тому що знаходжусь в іншій країні, найближчий офіс для здачі занадто далеко, і якщо їхати поїздом, то я банально не зможу повернутись після здачі паспорту, тому що квиток лише по закордонному можу придбати
-
Можливо я некоректно написав Уточнюю: я, як громадянин України, знаходжусь закордоном, у своєї дружини, котра знаходиться у себе в країні. Грубо кажучи, я проживаю в країні своєї дружини. Ось Відправляти поштою нервово, бо можу втратити паспорт (відсоток людей, котрі пишуть про втрату паспорта, занадто великий як для мене). Час спливає, до 31 березня вже не так далеко, а справ вистачає і без поновлення паспорта. Ось ми і вирішили, що більш коректно і швидше, без таких ризиків як втрата паспорта, поїхати їй. Зважаючи на те, що я - іноземець, поїхати назад до міста, де я проживаю, після здачі паспорту, можливості у мене немає. Звідси і питання: які документи потрібні, аби моя дружина подала мій паспорт без моєї присутності Напевне, таке формулювання буде біль вдале, і сподіваюсь що воно відповідає на всі запитання
-
Ваш портнет не отвечает
-
Чи летів хтось з Варшави через Рейкявік до Гемільтона?
-
Я теж помітив. У групі Транспорт таке враження що людей 5 всього :)
-
Скажіть будь ласка, якщо ми з грудня йдемо в Канадську школу, то дитина йде в який класс?
-
Якщо ходила в 3 клас, то в 3 і піде?
-
Дуже вдячна за допомогу адміну! Порадив гарного перевізника меблів. Дякую!❤️
-
Особисто мені важлива не кількість учасників в групі, а кількість корисних відповідей на запитання. Наприклад мої останні питання у підгрупі "Транспорт" майже не мали відповідей. Хоча питання прості та зрозумілі. Хоча кількість відповідей на пряму залежить від кількості учасників. У подібних групах активними є не більше 10% учасників.
-
Хочу висловити щиру подяку за підготовку зі здачею на права G Full з першого разу. У понеділок я здала теорію, після цього одразу написала Євгену та домовилася за підготовку. А вчора вже здала road test. Справжній професіонал своєї справи! Дуже рекомендую.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка яку стахову компанію обрати тепер? Теж користуюст TD і це дорого
-
Я користуюсь onlia
-
Мені сьогодні Onilia розрахувала 194$ а TD 153$.
-
Так я запитував про досвід тих, хто тут пожив. Я за місяць життя в Оттаві розібрався у багатьох питаннях (у більшості самостійно) і тепер допомагаю порадами іншим. Нажаль, як показує практика, багато наших співвітчизників не завжди бажають ділитись своїм досвідом, своїми "факапами" і т.д.