🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
У вас у всех должны быть визы. А когда въезжать это личное дело каждого. Много мужчин в Украине сейчас получили эти визы. А когда смогут выехать вопрос. Если у вашей жены будет виза все остальное решаемо. Март 24 это всего лишь дата, после которой не будет выплат.
-
Спасибо Вам Наталья! У нас у всей семьи есть визы.Просто я планирую первый приехать,затем Семья.
-
Разумнее как экономически так и практически чтобы ваша семья попала в Канаду до 31.03.2024 г.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка з якого віку діти йдуть до школи?Якщо після 4 років,то яка ціна на садочки і чи є сенс у приватному садочку чи державному? Дякую!
-
Спасибо Александр! Мы сейчас обдумываем этот вопрос.
-
Дякую Вам!Тому що в Іспанії школа з 3 років,тому цікавить куди малеча буду ходити.Ми розглядаємо Оттаву чи недалеко від неї
-
Те ж цікавить чи можна зробити медогляд в Європі та якщо да-то в яких страхах чи центрах? Дякую!
-
Дякую Вам!
-
Ааа. У мене просто зараз всесезонна майже нова стоїть і напевно під зимову резину візьму візьму теж окремі диски. Ціна дисків вийде як ціна двох шиномонтажів.
-
зима у мене на окремих дисках)
-
Не кисло так за всесезонну гуму. Навіть не дивлячись на те, що це Nokian. І як воно в місцевих зимових умовах на такій гумі?
-
Просто хочу порахувати математику. Не виключено що дешевше взяти одразу другий комплект дисків (нехай навіть простих, сталевих) для зимової гуми.
-
70$ за що саме? Просто відкрутили одні диски і прикрутили інші? І що значить гума 17' + робота = 1000$. Яка гума: ТОПовий Nokian чи китайський HonGonDon?