🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Спасибо Александр! Мы сейчас обдумываем этот вопрос.
-
Дякую Вам!Тому що в Іспанії школа з 3 років,тому цікавить куди малеча буду ходити.Ми розглядаємо Оттаву чи недалеко від неї
-
Те ж цікавить чи можна зробити медогляд в Європі та якщо да-то в яких страхах чи центрах? Дякую!
-
Дякую Вам!
-
Ааа. У мене просто зараз всесезонна майже нова стоїть і напевно під зимову резину візьму візьму теж окремі диски. Ціна дисків вийде як ціна двох шиномонтажів.
-
зима у мене на окремих дисках)
-
Не кисло так за всесезонну гуму. Навіть не дивлячись на те, що це Nokian. І як воно в місцевих зимових умовах на такій гумі?
-
Просто хочу порахувати математику. Не виключено що дешевше взяти одразу другий комплект дисків (нехай навіть простих, сталевих) для зимової гуми.
-
70$ за що саме? Просто відкрутили одні диски і прикрутили інші? І що значить гума 17' + робота = 1000$. Яка гума: ТОПовий Nokian чи китайський HonGonDon?
-
На весні перекидав за $70, але літня у мене була на дисках і лиса. В speedy: гума на 4 колеса 17“ + робота, без розвалу $1000
-
Доброго вечора. Скільки в середньому коштує шиномонтаж в Оттаві? Базові дані: треба 17 дюймові легкосплавні диски перевзути на зимову резину та відбалансувати. Якщо знаєте місце, дем у працівників "прямі руки", буду вдячний за інформацією. Також цікавить скільки коштує розвал-сходження.
-
Kanata, 340 Legget Drive
-
Так:)
-
www.matthewhouseottawa.org/need-furniture Всім привіт! Це посилання для новоприбулих, хто потребує забезпечення меблями та речами першої необхідності(посуд, ковдри, подушки і т.д.) Буду рада відповісти на всі запитання, я не рекламую нічого, всього лише там працюю і бачу, скільком людям ми можемо допомогти. Тому хотілося б, щоб б і нашим українцям надавалася така допомога і більше людей про це дізнавалось.
-
The next meeting of the English conversational club on 58 Arthur st is tomorrow (Monday, October 23rd). Please come at 7pm to practice your conversation skills with native speakers! Not far from Pimisi LRT station. Завтра (понеділок 23 жовтня) відбудеться чергова зустріч англійського розмовного клубу на вул. Артур 58. Приходьте о 7 вечора, щоб спілкуватися із носіями мови! Можна дійти пішки від станції Пімісі.