🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Скажіть будь ласка хто знає. Якщо не маєш фізично можливості поїхати зараз до консула через стан здоров'я, чи можна подовжити загранпаспорт без особистої присутності? Наприклад відправити паспорт поштою до консула? Чи можливо це?
-
I really appreciate all your efforts with the little investment of just $500 with joy all over me and my family for a successful withdrawal of my $5,500. I was scared to invest with this very platform but my wife asked me to give a try and today I am a living testimony of this platform so legit and real. kindly contact and start you trade with his channel link below. 👎👎👎👎👎 t.me/earning_fxtrade
-
Привіт, хто користується freedom, напишіть, будь ласка, ваші враження
-
Ми раді запросити Вас, Ваших рідних та друзів на Перший український фестиваль графство Ланарк, який відбудеться: ✅5 листопада 2023 року ✅на арені Carleton Place. ✅вулиця 75 Нілін З нетерпінням чекаємо на зустріч Запрошуємо до групи: www.facebook.com/groups/ottawavalleyukrainians 🙌🇺🇦❤️🇨🇦🙌
-
Добрий день! Цікавить питання на рахунок моєї спеціальності. Я годинниковий майстер, чи зможу я знайти роботу у такій сфері обслуговування? Дякую!
-
Всім привіт, приїжджаю в Оттаву, шукаю співмешканку серед українок з грудня місяця, можливо хтось має кімнату на підселення або хотів би разом знімати квартиру, відгукніться🥹🙏🏻
-
Шукаю барбера (чоловічий перукар), бажано Nepean, але може бути й далі
-
віднедавна користуюсь Fizz fizz.ca/en обрав його, бо за підключення не ~$60 а ~$15 плани від $34 якщо хто захоче перейти, можу поділитись реферальним посиланням