🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Дякую велике за інформаційну підтримку адміністратору🙏🏻
-
Можете мене добавити в цю групу. Бо так її не можу знайти. Дякую
-
Доброго дня всім! 🖐 Прошу поділитися досвідом, хто переїхав за останні + - півроку майже без знання англійської (~елементарний рівень), без суттєвих збережень та зв'язків на місці - як у вас справи, як все проходить? Чи можна швидко знайти якусь роботу майже без знання мови (виробництво, металообробка, але не принципово) і якось поєднати з вивченням мови; та чи надаються такі курси? Що з житлом (для подружжя)? Чи вистачить коштів на аренду якщо перший час, можливо не дуже короткий, доведеться працювати на не дуже добре оплачуваній роботі. В цілому, прошу поділитися будь яким досвідом переїзду з приблизно аналогічними ввідними. Напишіть, будь ласка, у приват, якщо буде час та бажання поспілкуватися на цю тему 😊
-
Доброго дня всім,таке питання отримав візу в Канаду по cauet до здається 26 року,до якого часу я можу прилетіти в Канаду ?(щось дивився і там сказали що до 31 березня 24 року тому і питаю)Дякую
-
Доброго дня всім,таке питання отримав візу в Канаду по cauet до здається 26 року,до якого часу я можу прилетіти в Канаду ?(щось дивився і там сказали що до 31 березня 24 року тому і питаю)Дякую
-
Да, нужно заехать до 31 иначе ворк пермит не выдадут, будете тут как турист
-
Привіт, треба допомогти із записом в консульство України в Оттаві, якщо є така можливість пишіть в приват
-
Мені ті 3000 тисячі взагалі не потрібні!Трохи заспокоїли ви мене тому що я подумав що work permit не дадуть потім,дякую
-
Слышал, что сейчас даже тем у кого cuaet виза есть, нужно на Ворк пермит онлайн подавать до прилета в Канаду, может ли кто-то подтвердить правдивость этих слов? Или просто по прилету в первом аеропорту можно получить Ворк пермит без необходимости онлайн регистрации, как это и было все время? При условии конечно что до 31 марта прилетишь.
-
Доброго дня) Підкажіть будь ласка хто народжував у Канаді як проходить процес отримання українського громадянства? Де про це можна дізнатись ?