🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
8 місяців до переїзду в Канаду ми жили в Словаччині і працювали на заводі , в 3 зміни , це був жах для мене , тому я була дуже щаслива, що в Канаді я можу займатись улюбленою справою -пошиттям )хоч і за невеликі гроші . Але двох мінімальних зарплат на той час нам з чоловіком і 2 ма маленькими дітьми скромно жити вистачало . Згодом і в чоловіка і в мене , поступово дохід став більше . Головне бажання та терпіння і все прийде .
-
Я б порадила попідписуватись на всі можливі групи міста , куди плануєте летіти , з якоюсь періодичністю вискакують обʼяви про роботу , хоча б на перший час , але то буде дуже гарно , якщо відразу буде змога працювати , згодом , якщо забажаєте , завжди можете змінити .
-
Я так розумію, що вже не можна. З 15.07.23 тільки по CUAET. Хіба що online з Канади.
-
Доброго дня, я зараз в пошуках роботи, мене звати Олена, мені 21, за спиною маю 3 роки досвіду роботи у бʼюті сфері, а саме я бровист, ламіную війки, помічник перукаря (власне миття голови, вирівняти волосся, є досвід біозавивки та стрижки кінців) також була там ж адміністратором та вела інстаграм сторінку. Знаю англійську, російську, українську та мови. Напишіть в приват, якщо є пропозиції🙏🏻
-
Доброго дня. Підкажіть де можно придбати відносно бюджетний диван (розкладний). Буде як спальне місце, тому потрібен зручний. ІКЕА це зрозуміло. Sofa world вже був. Upper room - дорого.
-
ДО УВАГИ БАТЬКІВ ❗️ Вітаю, мене звати Денис, і я представляю онлайн-школи МатЦеПросто та Skillspark 🌸 Чим займається МатЦеПросто? ✅допомога дітям з навчанням, ✅ Дошкільна підготовка ✅репетиторство, ✅підготовка до НМТ/ЗНО, ✅Мовні курси для дітей і дорослих (англійська, німецька, українська) 🆒Наші предмети - математика, німецька мова, англійська мова, українська мова!!! ЗАПРОШУЮ ВАС на безкоштовний пробний урок! Це чудова нагода підібрати для вас або вашої дитини індивідуальний план занять🫵🏻 Чекаю на вас у приват 💌
-
Шукаємо автомеханіка на постійне працевлаштування у чудовому місті Едмонтон. Вимагається великий досвід у ремонті автомобілів. У нас є гнучкий графік , ваша зарплата обговорюватиметься з урахуванням вашого багатого досвіду та професійних навичок. Для додаткової інформації та подання заявки, будь ласка, надсилайте ваше резюме мені у приватні повідомлення.
-
Leons - на сайті за передзамовленням бувають дуже гарні діскаунти, Structube - інколи бувають недорогі речі