🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня Підкажіть будь таска Де знайти unique client identification i IMM1442 на ворк перміті?
-
Home-based / Part - time job available for 3 serious matured people. Great opportunity for unemployed people, Housewife and Students who want to earn some extra cash to pay bills Daily/weekly salary: $410-$600. Kindly send us DM if you’re interested Good luck
-
Аналогічно
-
Вони все одно передзвонять вам. Але визнають лише канадські. Ще кажіть, що проходили школу тут, приватні уроки теж зараховують, дає трохи знижку.
-
По большому счету, вы выплаты, которые вы получите хватит на первый месяц два аренды. А за это время вы найдете работу. Еду можно брать в фудбанках, вещи для дома в центрах типа «парашют». Если два взрослых работают, то без проблем можно жить. Другой вопрос нужна Вам эта Канада или нет. Европа выигрывает по многим пунктам)
-
Спасибо большое Вам Nataly! Насчет нужна ли Канада-уверен что да.В Европе я не вижу особого развития для себя и моей семьи,а также довольно сложно получить внж в развитой европейской стране,а оставаться нелегально после окончания временной зашиты не хочется.
-
nashvancouver.com/kogda-stavit-zimnyuyu-rezinu-v-kanade/
-
Вважаю що ця інформація буде корисною. Особливо для тих, хто уважно прочитав умови своєї автомобільної страховки.....
-
Вакансія: Помічник головного автомеханіка в місті Едмонтон Вимоги: - Досвід у сфері автомеханіки. - Знання сучасних систем діагностики. - Вміння працювати в команді. Ми пропонуємо: - Конкурентоспроможну зарплату. - Можливості для професійного зростання. - Також навчаємо , якщо ви на ти з машинами і маєте палке бажання працювати в цій сфері Контакти: Надсилайте резюме мені в особисті
-
ШУКАЮ РОБОТУ!!!..привіт,після нового року,планую ПЕРЕЇЗД ДО ОТАВИ,Я МАЙСТЕР УНІВЕРСАЛ В БУДІВЕЛЬНІЙ СФЕРІ...МАЮ Більше 12 РОКІВ ДОСВІДУ.(ВНУТРІШНІ РОБОТИ, шпаклівка,плитка, стяжки, шпалери,і тд.ЗОВНІШНІ,ФАСАДИ ЛЮБОЇ СКЛАДНОСТІ, БРУКІВКА,,,покрівля даху рубероїдом,РОБОТА З ДЕРЕВОМ,,,НАДАНИЙ МОМЕНТ ПРАЦЮЮ В НІМЕЧЧИНІ,НА ЗАВОДІ ЗІ ЗБОРУ МОДУЛЬНИХ БУДИНКІВ З ДЕРЕВА,БЕЗ БУДЬ-ЯКИХ ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК..МЕНІ 32РОКИ....Я ГОТОВИЙ БРАТИСЯ ЗА БУДЬ-ЯКУ РОБОТУ.СКОРУ ВЧУСЯ....ПИШІТЬ ЛС