🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
ШУКАЮ РОБОТУ!!!..привіт,після нового року,планую ПЕРЕЇЗД ДО ОТАВИ,Я МАЙСТЕР УНІВЕРСАЛ В БУДІВЕЛЬНІЙ СФЕРІ...МАЮ Більше 12 РОКІВ ДОСВІДУ.(ВНУТРІШНІ РОБОТИ, шпаклівка,плитка, стяжки, шпалери,і тд.ЗОВНІШНІ,ФАСАДИ ЛЮБОЇ СКЛАДНОСТІ, БРУКІВКА,,,покрівля даху рубероїдом,РОБОТА З ДЕРЕВОМ,,,НАДАНИЙ МОМЕНТ ПРАЦЮЮ В НІМЕЧЧИНІ,НА ЗАВОДІ ЗІ ЗБОРУ МОДУЛЬНИХ БУДИНКІВ З ДЕРЕВА,БЕЗ БУДЬ-ЯКИХ ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК..МЕНІ 32РОКИ....Я ГОТОВИЙ БРАТИСЯ ЗА БУДЬ-ЯКУ РОБОТУ.СКОРУ ВЧУСЯ....ПИШІТЬ ЛС
-
Доброе утро, кто знает, где можно поискать рабочие вещи теплые недорого или может кто то расхламляется? В сэконде они дороговаты. На маркетплейсе в фейсбуке по запросу перчатки, куртки особо ничего не нашел. Территориально Оттава, работаю я на улице и в снег и в дождь. Ищу штаны, кофту, куртку, шапку, перчатки, обувь, хотя обувь прекрасно понимаю нужно будет покупать новую. Но может кто то знает магазин с качественной недорогой. На внешний вид все равно, лишь бы тепло было и не громоздко
-
Ребята есть куча дерева отдам даром если приедете заберите сами
-
Всім привіт! Моя мама філолог-викладач набирає кілька учнів на вивчення української,польської мов, а також шахів та гри на піаніно🇺🇦🇵🇱♟️🎹 Має багаторічний досвід роботи як з дорослими так і з дітьми. Знаходить індивідуальний підхід до кожного учня. 👨🎓👩🎓 Уроки продуктивні та ефективні. Онлайн та офлайн в Оттаві❣️ Пишіть за деталями в особисті повідомлення!
-
Всім привіт! Моя мама філолог-викладач набирає кілька учнів на вивчення української,польської мов, а також шахів та гри на піаніно🇺🇦🇵🇱♟️🎹 Має багаторічний досвід роботи як з дорослими так і з дітьми. Знаходить індивідуальний підхід до кожного учня. 👨🎓👩🎓 Уроки продуктивні та ефективні. Онлайн та офлайн в Оттаві❣️ Пишіть за деталями в особисті повідомлення!
-
Украинские не защищают, та и тебе говорить ничего не надо, дашь номер канадских прав, и они сами всё пробьют по базе. Капиталтсьов не обдуришь ))
-
Засчитывается
-
Ааа… Ну может они изменили правила в соответствии с нынешнем положением войны в Украине. Раньше точно ничего не зачитывалось. Всем приходилось начинать с нуля сдавать на G1
-
О чем это вы? Я получил канадские G full и через несколько дней сделал себе страховку в TD за 153 доллара. Украинский водительский стаж прекрасно засчитывается в Канаде.
-
Страховку теж плачу за адекватною ціною, 170$ на мінівен
-
Насправді все залежить він центру! На гарячій лінії мені дали інформацію що потрібна довідка, а коли прийшла писати тест на Walkley road сказали що нічого не потрібно і зарахували 4 роки без довідки :)
-
Так, для Українців по CUAET в яких були права в Україні окремі умови отримання G full
-
Працюю в дилершипі Myers Ottawa Nissan, можу підказати, написала в дірект
-
Orleans точно хороший сімейний район, якщо ближче до міста - розгляньте Beechwood можливо
-
Ничего не меняли. Просто никто не хотел вникать в этот процесс. В подгруппе "Транспорт" есть инструкция, что делать если в вашем профайле не защита ли украинский стаж.