🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Ничего не меняли. Просто никто не хотел вникать в этот процесс. В подгруппе "Транспорт" есть инструкция, что делать если в вашем профайле не защита ли украинский стаж.
-
(Здавала весною 2023)
-
Привіт Приходь якось в Кафе Україна, більше молоді на спеціальних заходах як вечірки, кіно вечори, анонси в інстаграм instagram.com/cafe_ukraine_ottawa?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Привет всем. Меня зовут Юлия, Я мастер по наращиванию ресниц,ламинирование бровей и ресниц.Антицелюлитный Ручной массаж.Работаю больше года в Оттаве.Мой прайс от $50✔️Для Украинок делаю хорошие скидки так как сама знаю что эти услуги нам здесь не по карману.Буду рада видеть вас в моем салоне.🤗 📍Carling Ave,Ottawa ON instagram.com/yvbeauty_lashes_brows?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ%3D%3D&utm_source=qr
-
Доброго дня! В мене питання про заміну тимчасових водійських прав 🚘 Як це зробити, якщо через ДІЮ не можливо? 🤔 Їх термін закінчився сьогодні. Дуже дякую 🙏 за відповідь!
-
Дякую, зараз подивлюсь!
-
Дякую!
-
В Онтаріо зупинитись абсолютно реально. Єдине місто, куди я б не радив їхати з початку - це Торонто. Якщо хочете велике місто і не Торонто, то Оттава хороший варіант.
-
Добрий день) може хтось живе у Річмонді?) бачили український прапор на будинку, можливо є у цій групі?)
-
Ви робите принципову помилку, говорячи фразу "багато роботи в Онтаріо". Це як і сказати: багато роботи в Україні. Площа провінції Онтаріо більше 1000 тис.км. Це на 65% більше ніж площа України. Населення більше 15 млн.чол. Наприклад відстань від Оттави до Сарніі або Віндзора становить 700-750 км. Рекомендую вам більш предметно обирати місце для переходу.
-
А лол, это учебный центр
-
maps.app.goo.gl/8mZKyM2miiAn4aF28?g_st=ic
-
В Оттаве есть завод lockheed martin Можете туда попробовать пропихнуться