🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня чи є ветеринари серед нас ,( вправити кошеняті лапку )?схоже на вивих .
-
ха-ха кращий порівняно з чим? З США і його дешевою орендою та нерухомістю З Європою і їх інфраструктурою і урбаністикою З Єгиптом та його погодою??? Ви будь ласка уточніть) А то люди приїдуть Проведуть декілька місяців шукаючи роботу і витрачаючи такі суми на оренду що інколи можна просто посивіти і думають що це з ними щось не так)
-
По перше:які ціни на оренду-2250(1533 євро),це ціна двокімнатної квартири у розвитій країни Європи Друге:інфраструктура?Супермаркети є,у них також все є,дороги є-за наявності свого авто проблеми з транспортом нема,вода,газ є.Що не так з інфраструктурою? Пробачте,але у важко назвати погоду у Єгипті гарною,мʼяко кажучи))) По роботі залежить від того,що Ви вмієте,знання мови та багато іншого.Але у Європі також тяжко знайти роботу не початкового рівня.
-
Якщо Вам тяжко у Європі знайти роботу, то тут вам нічого робити якщо: 1. Не має великих заощадженнь 2. Не маєте знання англійської або французької 3.Не маєте хорошої спеціальності або ваша спеціальность потребує перекваліфікації 4. Немає бажання працювати, бо хворих і кволих тут не чекають Життя за мінімальну заробітну плату рівне життю в Польщі . 2000 Дол чистими це +- 6300 злотих . Якщо працювати вдвох , а по іншому ніяк тоді жити в 0 це реально. З дітьми важче, тут тільки приватні школи( я маю на увазі хороші) від 450 Дол в місяць це якщо хочете щоб дитина вчилась , а не працювала в Волмарт
-
Плюс до цього всього жінкам складно знайти роботу( основна це прибирання в готелі де дуже тяжко, догляд по дому) і тут всі рівні, на складі будуть піднімати ящики до 22кг і ніхто навіть не допоможе , бо це нормально. Жінки тут на будівництві рівні чоловікам. Тому толерантності і допомоги як в інших європейських країнах не очікуйте
-
Всі три наведені варіанти майже безнадійні з точки зору легалізації!
-
А з таким переліком Ів Україні буде дуже важко жити!
-
Все дают
-
Дякую Вам за відповідь!Це Ваша думка і вона те ж цікава.І я згоден з нею,бо,це дуже важливо для тих людей які не хочуть нічого роботи в чекають чогось фантастичного по приїзду до Канади,та й не тільки до неї.У Європі те ж саме.Життя без саморозвитку це утопія. Також,якщо людина здатна получати 2000 чистими на місяць у Канаді-то да,тоді краще мабудь їхати до Польщі,тому що за такі гроші життя дуже важке. Усі мої знайомі і в Європі працюють і у Канаді.
-
У кожній країні Європи,я маю на увазі розвинуті,є дуже багато арабів,афроамериканців и азіатів і дуже часто вони себе вкрай погано ведуть.Ця картина по всьому світу однакова.Але є така закономірність-вони усі живуть тільки у розвитих країнах,вони ніколи не поїдуть туди,де погано.