🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Дiвчaткa 🥰 їдy з Укpaїни, кoмy пoтpiбні фiлepи (бoтoкc, iнʼєкцiї для гyб), cигapeти, cтiки до іqоs/gІо, еІf bar’и, кocмeтичнi заcoби, тa бyдь щo з Укpaїни - пишiть в ocoбиcтi 📝
-
Спам
-
Дякую
-
О. Це виде цікаво. Поділіться секретом.
-
Ааа. Я в Оттаві.
-
Ми будемо здавати кімнату в домі . Кому цікаво пишіть .
-
Добрий день. ДУЖЕ СИЛЬНО ХОЧУ КУПИТИ ЦУЦЕНЯ ФРАНЦУЗЬКОГО БУЛЬДОГА! Якщо у вас є знайомі, родичі або може ви продаєте цуценят , або найближчим часом плануєте напишіть мені будь ласка ☺️ Всім добра 🫶🏼
-
Добрий день. Питання не зовсім по темі групи, але ДУЖЕ СИЛЬНО ХОЧУ КУПИТИ ЦУЦЕНЯ ФРАНЦУЗЬКОГО БУЛЬДОГА! Якщо у вас є знайомі, родичі або може ви продаєте цуценят , або найближчим часом плануєте напишіть мені будь ласка ☺️ Всім добра 🫶🏼
-
А ви бачу дуже смілива дівчина :) Купувати собаку дуууже хворобливої породи в Канаді (в країні з дуууууже високими цінами на вкреренарію) не кожен наважиться. Ви ж розумієте що це за порода з точки зору здоров'я?
-
Я б не писала даний пост якщо б не розуміла і не мало досвіду з бульдогами ) Так я знаю що лікування в Канаді дороге, але якісне лікування дороге у будь-якій країні світу)
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, при виїзді з України в Канаду з дитиною 17 років, потрібний дозвіл від батька з яким розлучена? І чи потрібний переклад?
-
А на якій мові? Потрібно робити переклад на англійську?
-
Хочу в команду !!!
-
Доброго дня !! Футбол збыраетесь ? Дякую!!!!