🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Я б не писала даний пост якщо б не розуміла і не мало досвіду з бульдогами ) Так я знаю що лікування в Канаді дороге, але якісне лікування дороге у будь-якій країні світу)
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, при виїзді з України в Канаду з дитиною 17 років, потрібний дозвіл від батька з яким розлучена? І чи потрібний переклад?
-
А на якій мові? Потрібно робити переклад на англійську?
-
Хочу в команду !!!
-
Доброго дня !! Футбол збыраетесь ? Дякую!!!!
-
-
Так
-
У меня был французкий бульдог, ниразу не болела собака🤷♀️
-
Це виняток а не правило.
-
Добрый вечер, мы с мужем пару дней как приехали в Оттава,сейчас в поисках работы (заводы ,фермы,фабрики,не принципиально
-
Доброго дня. Як називається житло, таке як наша квартира? Де краще шукати житло? Дякую.
-
Найщиріші вітання. Вибираємо між Оттавою і Гатіно. Де почитати про вимоги отримання PR. Де краще жити? Буду вдячний за ваші відгуки. Дякую.
-
Сразу могу сказать что лучше Оттава, в Квебеке самая сложная программа по ПР
-
Ми будемо здавати кімнату в домі , кімната зі своєю ванною . Для жінки , дівчини. Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення
-
Вітаю! Вимоги до кандидатів на отримання ПР є на сайті кожної провінції й легко гугляться. Для Квебеку мусите мати французьку В2 (здати екзамен на 7 балів) та відпрацювати 2 роки за визначеними TEER. Для Онтаріо існує дуже обмежений перелік професій, в яких є шанс на отримання ПР. З іншого боку, маючи досвід 24 місяці з останніх 30 у вашій професії у будь-якій провінції/країні та отримавши таку саму роботу в Альберті, можна потім податися там на ПР, це одна з найлегших в цьому плані програм, бо враховує весь досвід, а не тільки провінційний як інші.
-
Пока нет судимости, то не влияет. Если будет судимость, то это будет видно когда будете делать справку о несудимости.