🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Поки що не зустрічав чогось подібного, якщо побачу від пишу
-
Тут в Северной Америке,они не катают этот вид,к сожалению. Поэтому ищу наших,чтобы доучиться Спасибо большое
-
Hello
-
Зрозумів....ок...в наш час непросто знайти,працедавця який рахується з людьми,по людські,та платоспроможний,я в Німеччині працюю на польську фірму, не можу сказати що тут так все ідеально як хотілося,але хоча +/-виплачує...
-
Привет
-
Привет
-
Привет
-
привет
-
Hello
-
Hello
-
Hello
-
Hello
-
Hello
-
Hello
-
Всім привіт! Чи треба отримувати ворк перміт та проходити медогляд людині, якщо вона планує користуватися візою тільки в якості візітор?
-
Всім привіт! Чи треба отримувати ворк перміт та проходити медогляд людині, якщо вона планує користуватися візою тільки в якості візітор?
-
Ну якщо не потрібні: безкоштовна медицина, виплати і т.д.,то вічно можна інше отримувати WP. Я одного не зрозумію: невже так важко по прильоту просто підійти до офіцера та отримати WP?
-
Скоріше були сумніви щодо медогляду, бо не зовсім зрозуміло як система має працювати в режимі візитор
-
P.S. Народна забава «осуди ближнього свого», бо без токсичних коментарів українці не українці)
-
Якщо людина не планує працювати та жити в Канаді, а Канада видає візи візитор, то чому не можна приїхати як візитор?
26 Sept 2023, 15:05
8032/13310
about 2 hours ago